Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ще не забули жителі Тернопільщини про ті безчинства, які творив 24-річний молодик на Бощівщині (нагадаємо, він не одноразово ґвалтував 80-річну стареньку), як стало відомо, про іншого нелюда зБучачини. Останній познущався над 64-річною пенсіонеркою.

Над ранок 14 вересня до Бучачького райвідділу міліції зателефонувала жителька районного центру і повідомила про те, що щодо неї був скоєний злочин. Переборюючи страх і сором, пенсіонерка розповіла правоохоронцям про нічні події.

За словами потерпілої близько 5 години до її квартири через вікно проник незнайомець. Погрожуючи фізичною розправою, зловмисник, всупереч її волі, вступив із нею у статевий контакт. Жертва згадала, що кривдник погрожував порізати її, якщо буде пручатися чи кричати. Та кликати на допомогу жінка все одно не мала кого, бо мешкає одиноко, а сусіди в цей час міцно спали.

- Потерпіла зателефонувала нам, щойно зловмисник покинув її помешкання, - повідомив т.в.о. начальника Бучацького РВ міліції Казимир Попіль,- і це було правильним рішенням. Адже часто жертви подібних злочинів мовчать про лихо, яке з ними сталося. Жінки соромляться розповідати про таке, чим і користаються лиходії. На щастя, у даному випадку особу ґвалтівника вдалося з’ясувати й він не уникне покарання.

Зловмисником виявився 32-річний житель Бучача. Як пояснив підозрюваний, він сам не розуміє що його спонукало до такого ганебного вчинку. Виправдовується, мовляв тоді був добряче напідпитку і не тямив себе. Та це зовсім не применшує його вини ні з моральної, ні з правової точки зору.

Дії підозрюваного міліціонери кваліфікували частиною 1 статті 152 Кримінального кодексу України - зґвалтування, тобто статеві зносини із застосуванням фізичного насильства, погрози його застосування або з використанням безпорадного стану потерпілої особи. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.