Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Від початку подій на сході України, які призвели до збройного конфлікту та прихованого вторгнення російських військ спеціального призначення на територію України, представники незаконних збройних формувань так званих «ДНР» і «ЛНР», за підтримки спецслужб РФ, безперервно намагаються проводити інформаційні акції щодо дезінформування світової спільноти про власні злочини та загалом реальної ситуації на захоплених територіях Донбасу.

Незважаючи на численні викриття вітчизняними та іноземними журналістами, громадськими організаціями й волонтерами фактів зухвалої брехні, терористи продовжують виготовляти та поширювати інформаційну продукцію, яка на їх думку, збільшить кількість прихильників «сепаратистських рухів».

Нещодавно, Службою безпеки України було проведено чергову спецоперацію, в ході якої було зупинено постачання «славнозвісної» сепаратистської газети «Новороссия», яка містить антиукраїнські заклики, пригнічує корінне населення України, називаючи їх «нацистами», та спотворює інформацію щодо дій українських силовиків під час звільнення захоплених міст. Вказана газета виготовляється та розповсюджується терористичними організаціями «ДНР» і «ЛНР».

Під час проведеної операції, на блок посту в м. Слов’янка Дніпропетровської області, що межує з Донецькім регіоном, співробітники СБ України в Донецькій області затримали автомобіль з реєстрацією Донецької області, водій якого в багажнику автомобіля перевозив друковану продукцію, яка при детальному огляді виявилась газетою «Новороссия» накладом понад 7 тисяч примірників.

Водночас, ГУ СБ України в м. Києві та Київській області ліквідувало канал постачання сепаратистської газети «Новороссия». Зокрема, на одному з складів служби кур’єрської доставки, співробітники СБУ задокументували та вилучили посилку з газетою «Новороссия», накладом понад 1 тисячу примірників (http://youtu.be/9WkyDm1lp2w).

Не менш цікаво те, що в ході розслідувань таких випадків нерідко прослідковується слід іноземних агентств, а точніше, фінансова та координуюча складова різних медійних організацій Російської Федерації, невиключно й те, що такі пропагандистські акції мають ідейне народження у кабінетах ФСБ.

Так чи інакше Українська спільнота єдина і патріотична, а будь-який «інформаційний бруд», що цинічно нав’язує їй східний сусід, викликає лише іронію. Але, все ж таки, не потрібно забувати про небезпеку інформаційного простору та не дозволяти терористам й іншим агресорам, які можуть

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.