Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Документи, датовані весною-літом минулого року, які отримала редакція "Тернопільського тижня", показують, як насправді працюють підлеглі Надала в управлінні житлово-комунального господарства та екології Тернопільської міської ради.

Наприкінці травня 2013 року старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Тернопільської області Дроздовський А.К. склав протокол (фото 1 і 2), а згодом по ньому була винесена постанова (фото 3 і 4), згідно з якими на директора КП "Тернопільська міська шляхово-експлуатаційна дільниця", депутата обласної ради від ВО "Свобода" Козака Андрія Степановича накладено штраф в розмірі 850 гривень.

Виявилося, що підприємство, яке очолював пан Козак, замість того, щоб прибирати місто Тернопіль - засмічувало його. Відходи, задля економії палива, возилися не на Малашівське сміттєзвалище, а на вулицю Микулинецьку поблизу цвинтаря (фото 6, 7, 8 і 9).

Цікаво, що постанову про накладення штрафу на керівника, розглядали в управлінні ЖКГ міської ради, якому підприємство-порушник напряму підпорядковується. Саме ж управління відзвітувало, що роботи з очищення забрудненої території виконали майже на 70%, а на майбутнє хочуть там встановити камери спостереження (фото 5).

Дивною також виглядає заробітна плата директора-свободівця (в документах вказано 5 тис. грн.), в той час, коли КП "МШЕД" мало не визнали банкрутом і коли заборгованість міської рали перед підприємством за виконані роботи сягала декількох сотень тисяч гривень.

Нагадаємо, що КП "МШЕД" вже декілька років програє тендери на прибирання міста Тернополя маловідомому підприємству з луцькими коренями, яке повязують з заступником міського гоолови Тернополя Владиславом Стемковським (також вихідцем з Луцька).

"Тернопільський тиждень" 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Коментарі  

 
0 #1 жора-мажора 25.09.2014 11:41
Козака Надал вже звільнив!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.