Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Цинізм окремих чиновників, які отримали керівні посади після Революції Гідності, шокує. Ось останній, неприємний, хоча й показовий, приклад.

Головою Чортківської РДА є такий собі Віктор Шепета. Цей чоловік фактично все своє свідоме життя займався тим, що протирав штани в партії «Батьківщина», очолюючи її багато років поспіль на Чортківщині. Ще він відомий тим, що є багаторічним і відданим підлабузником нардепа і свого політичного боса Василя Деревляного. Саме завдяки цьому він і був призначений кілька місяців тому керівником  райдержадміністрації на Чортківщині.  Через що матюкалися чи не всі свідомі чортківчани.

 

Про його успіхи на цій відповідальній посаді сказати нічого. Зате для себе Шепета придумав, як використати посаду у власних цілях.

Нещодавно стало відомо, що цього чиновника – політика партія «Батьківщина» висунула кандидатом у народні депутати по мажоритарному окрузі «167 (Чортківський, Борщівський і Заліщицький райони). Там же, наскільки нам відомо, буде балотуватися і Олег Барна, якого підтримує партія Президента.  І от до чого додумався Віктор Шепета, щоб облити брудом конкурента.

 

Днями стало відомо, що Олег Барна, який в даний час воює в зоні АТО, перестав виходити на зв'язок. Звісно, його рідних це схвилювало. Брат, батько і мати, сімя Олега почали його розшукувати – через воєнкомати, міністерство оборони, соцмережі. Після кількох днів  тривожних пошуків Олег Барна вийшов на зв'язок. Живий. Згодом нам вдалося зясувати подробиці.

 

На відміну від багатьох політиків, які тільки піаряться, що начебто перебувають в зоні АТО, а насправді сидять в тренувальних таборах, Олег Барна ще на весні пішов добровольцем до війська. І не в добровольчі  чи міліцейські батальйони, а безпосередньо по лінії міністерства оборони в спецпідрозділ. І з перших же днів він в самому пеклі неоголошеної Росією війни. Зрозуміло, щоб не розголошувати військову таємницю, ми тільки зазначимо, що він в складі свого підрозділу в Луганській області, неподалік від кордону, виконує бойові завдання. Звісно, це вимагає секретності, а тому якийсь час він не мав змоги повідомити рідним про себе.

 

До чого тут Шепета, запитаєте ви?  А Шепета, який сидить останні місяці в затишному кабінеті, вирішив попіаритися на зникненні Олега Барни та на хвилюванні його рідних (для яких кожна хвилина без вістки про Олега на війні є горем і сльозами) з цього приводу. І ось на офіційному сайті Чортківсьскої РДА він звертається зі «слізливим» листом до міністра оборони України (див.фото). А згодом це звернення поширюють підконтрольні Шепеті місцеві ЗМІ під заголовками на кшталт «Голова РДА який пройшов “майдан”, написав листа міністру оборони, чи дійсно О.Барна служить в зоні АТО?»

 

Ось так голова Чортківської РДА Віктор Шепета, спекулюючи на хвилюванні рідних Олега Барни та використовуючи офіційний ресурс для власного піару, намагається зайвий раз нагадати про себе виборцям.

Та навіть регіонали, будучи при владі на Тернопільщині, не додумувалися до такого цинізму задля власної реклами. В цьому їм далеко до прислужників Деревляного в особі Віктора Шепети…

 

P.S. Буквально напередодні публікації цієї статті нам вдалося додзвонитися до Олега Барни, який на кілька хвилин був в зоні, де працює телефонний звязок. Про нашу розмову - згодом. 

«Тернопільський тиждень»

alt

Для перегляду натисніть на зображення

 

        alt         

 

 

Коментарі  

 
0 #2 Андрій Kacha 22.09.2014 12:48
Олег Барна - мій однокурсник...
Простий, прямолінійний, добрий і надійний...
Думаю, для загальної характеристики достатньо...)
Цитувати
 
 
+1 #1 чортківчанин 20.09.2014 20:18
Олег Барна - нормальний мужик, і дай Боже щоб люди в окрузі проголосували за нього, а не за всяке чмо, бо Барна в праламенті не продасться нікому, така вже в нього натура, він боць і цим все сказано
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.