Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Перебуваю в зоні АТО разом зі своїми земляками з батальйону "Січ", свободівцями Володимиром Стоюрою (саме так пише нардеп Михайло Головко прізвище свого однопартійця в своєму ж акаунті в соцмережі (див. фото 1), Василем Теслюком, а також із полковником Сергієм Шестопалом. Передав на потребу батальйону два модернізовані позашляховики, бронежилети, каски, медикаменти, аптечки, спальники, каремати, намети та харчі. Слава Україні! — з Володимир Стаюра».

Примітка ТТ. Що від себе скажемо?  Та все видно на світлинах, які той же Головко опублікував. Свободівець Стаюра, не смійтеся,  там позує  в гумових шльопанцях (див. фото 2) і в «тільняшці». Оце вояка на війні…

І ще – якшо вірити Головку, то він особисто передав бійцям два позашляховики та інші потрібні речі, вартість яких сумарно десь сотні тисяч доларів.

Ось такі альтруїстичні та багаті в Україні свободівці-депутати… 

 

 стаюра, головко, ато, фото, тернопільський тиждень 

 

стаюра, головко, ато, фото, тернопільський тиждень

Коментарі  

 
0 #10 Бувалий 26.09.2014 19:50
То по Тернополі в броніку малювався,то в Межегірй бухав, тепер десь на Херсонщині не просихає. Я про Стаюру, та гадаю вони всі одинакові.
Цитувати
 
 
-4 #9 скептик 21.09.2014 17:27
Ідіотизм людей межує зі зрадництвом. Цікаво, а чи автор статті, коментатори, тролі професійні, скоріш за все як боти з Ольгіно, що в Санкт-Петербурзі, були в зоні АТО, а чи помагають воякам? Чи може шановні працюєте на журналістів, які хочуть лавандос збрити з когось, щоб перестати критикувати. Джинса ваш профіль і гнилі ви всередині. Ботів своїх позабирайте з коментарів. Та й стаття ваша гнила, окрім припущень у ній нічого немає. Де ваші свідки, які б підтвердили заявлене вами, що Головко бреше? Давайте про кожного, хто в АТО поїде будемо казати, що це піар, бо самі напевно нічим не помагали? А може редакція надасть документальні підтвердження кому і яким чином журналісти цього сайта помогли бійцям? Та, правда я щось сумніваюся в цьому, вони тільки думають якби самим бабок по-більше заробити. Ну що ж - хочете, як бачу, годувати чужу армію? Чи може працюєте на росіян, дискредитуючи націоналістів тернопільських? Це ж у вас не перша стаття проти них.
Цитувати
 
 
+4 #8 natali 21.09.2014 09:16
ЦЕ ГАНЬБА !!!! "ЗДЕРТИ" З КОГОСЬ ФОРМУ І В НІЙ ПІАРИТИСЬ, шановний п. Головко. На усіх ваших фото чудесно видно і рукави позакачувані і штани, які "злітають". А може ви собі форму на "виріст" купили?
Цитувати
 
 
+6 #7 natali 21.09.2014 09:12
Нещодавно була і стаття як Василь Габор (голова Шумської РДА теж від свободи)теж там був у тренувальному таборі. ВСЯ СВОБОДА на цьому робить ПІАР, коли справжні хлопці воюють, ці ПІДЕРАСИ позбирають у людей, які справді вболівають за наших хлопців гроші, і РОЗКАЗУЮТЬ ЩО ЦЕ ВСЕ ВОНИ ДАЮТЬ ІЗ СВОЄЇ КИШЕНІ, я звичайно розумію, що їхні кишені не сильно б зменшились, але ШАНОВНІ СВОБОДІВЦІ - ГРІХ ЗАРОБЛЯТИ І ПІАРИТИСЬ НА ГОРІ УКРАЇНИ!!!!!! :-)
Цитувати
 
 
-6 #6 Боєць 21.09.2014 08:41
А тепер всі, хто це написав, хочете поговорити, хто і яким є воякою?
беріть автомат в руки і поміряємося силами
Цитувати
 
 
+6 #5 Тернополянин 21.09.2014 06:58
Який же це цинізм займатися показухою, а по-іншому порнухою Депутату Верховної Ради. Цей хлопчак, Головко, рискаля в руках не тримав ніколи, на полях не працював, біля станка на заводі не стояв, не дивився в очі смерті ніколи, а над людьми, над своїми виборцями так знущається. Ми ж за тебе голосували "патріот" ти наш вшивий, щоб допомагати вижити, а ти "падлюка" на чужих смертях хочеш показати себе "благодійником", на материнському горі. Тебе гнати треба з Верховної ради і ніколи не допускати більше до виборів. Гнилий ти, Головко, в суті своїй. Бери автомат і йди воювати, як наші хлопці воюють, а не насміхайся над ними, бо горе тобі буде, як і Стаюрі, що вкрав гроші тернопільського майдану і втік до батальйону. Піарщики. Гнати Свободу потрібно із політики...
Цитувати
 
 
+3 #4 Юра 21.09.2014 05:48
сволотівці на передову не йдуть,в тилу сидять,бали набирають перед виборами.....потім будуть кричати що воювали...стаюра,поки ти в штабі писульки пишеш,твоі побратими сволотівці розікрали землю на яку ще ворог не прийшов...ТАК ХТО АГРЕСОР...
Цитувати
 
 
+5 #3 Ольвія 21.09.2014 05:42
Головка гроші збирав по селах (і в Підволочиському районі ),збором коштів займались сільські ради і потім гроші передавали йому. А коли працівник с/ради збирав гроші говорили на бронижелети, а люди здавали. Потім зібрані кошти передавли йому. А працівники с/рад своїх синів і зятів відкупили від мобілізації хто грішми, хто довідкою про роботу за кордоном.
Цитувати
 
 
+15 #2 обєктивно 21.09.2014 04:01
сволотівський батальйон для піару і цим все сказано
Цитувати
 
 
-14 #1 Йван 21.09.2014 00:01
Вони помагають, а ви тільки ідіотські тексти пишете... Хто на кого вчився.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.