Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вже декілька днів, як в Тернопільській ОДА зявився новий начальник відділу інформаційної діяльності обласної державної адміністрації. Цю посаду посіла молода журналіста, вихованиця школи державного телебачення Надія Турчин.
Вона фактично зайняла місце Костянтина Красовського. Який до роботи в ОДА був помічником у Олега Сиротюка, коли теперішній очільник області працював народним депутатом. Але, звісно, пан Сиротюк не покинув Красовського напризволяще. За нашою інформацією Красовський має бути працевлаштований директором одного з державних підприємств.

Надію Турчин призначили на один день раніше від іншого чиновника - начальника відділу комунікацій з громадськістю, яким став свободівець, депутат міської ради А.Сисюк.

Однак розпорядження голови ОДА, яке стосується пані Турчин, на офіційному сайті досі не розміщено.

За нашою інформацією, Надія Турчин не відповідає вимогам, передбачених в
Довіднику типових професійно-кваліфікаційних характеристик посад державних службовців, тому розпорядження від 16 вересня під №341/06 спеціально приховали.

Так, розділ 4, де йдеться про типові професійно-кваіфікаційні характеристики посад державних службовців місцевої державної адміністрації, передбачає наступні вимоги до начальника управління у складі головного управління, відділу у складі управління:

- Вища освiта вiдповiдного професiйного спрямування за освiтньо-квалiфiкацiйним рiвнем магiстра, спецiалiста.
- Стаж роботи за фахом на державнiй службi на посадах головного спецiалiста не менше 3 рокiв або стаж роботи за фахом на керiвних посадах в iнших сферах не менше 5 рокiв при необхiдностi, виходячи iз виконання структурним пiдроздiлом основних завдань та функцiй.
- Пiслядипломна освiта у сферi управлiння: магiстр державного управлiння за вiдповiдною спецiалiзацiєю.

При всій геніальності пані Турчин, у свої 23 роки вона не відповідає 2 з 3 пунктів, які вимагаються при обійманні посади, на яку вона призначена.

Враховуючи, що молода начальниця не була помічена в партійних лавах свободівців, напрошується висновок, що в Сиротюка закінчився кадровий резерв не лише серед провесіоналів, але і серед побратимів по партії.

Складається враження, що голова ОДА вирішив на прикладі Тернопільської області втілити в життя давно забуту Ленінську версію підбору управлінців: навіть кухарка зможе керувати державою.

«Тернопільський тиждень»

 

 

 

Коментарі  

 
+2 #3 Лессі 24.09.2014 16:21
то не дивно. сободівцям аби своїх просунути.треба головою ОДА політика з команди Яценюка - в них професійні кадри,буде кого призначати
Цитувати
 
 
+4 #2 стукач 222 24.09.2014 13:27
Заступником голови гусятинської районної державної адміністрації з гуманітарних питань призначена - ХТО??? Така ж сама симпатична молодесенька жіночка. За які такі заслуги???
Цитувати
 
 
+2 #1 месник 24.09.2014 12:40
подивіться хто працює в управлінні капітального будівництва, яке там професійне спрямування.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.