Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Начальник одного з відділів Тернопільської міської ради і персональний помічник мера міста Максим Черкашин, який також більше відомий, як публічний захисник всіх прорахунків Сергія Надала, виклав на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук" власне бачення того, яким має бути Народний депутат.

За рецептом пана Максима, щоб обрати гідного представника до Парламенту, треба самому собі дати відповідь на 6 запитань про кандидата:

1. Чим займався/лась протягом Революції гідності?
2. У чому є фахівцем? (нагадаю, що основне завдання парламентаря – писати Закони. Тому депутат ПОВИНЕН бути фахівцем хоч у якісь галузі – знати стан справи в Україні, орієнтуватись “як воно має бути” та знати як це “має бути” досягнути).
3. Що вже зробив/ла для громади без депутатського значка?
4. Чи може чітко пояснити, що робитиме найближчий рік та як часто звітуватиме?
5. Реальна вартість передвиборчої кампанії та звідки на неї гроші.
6. Якщо був/була депутатом – авторство законопроектів, голосування по резонансних рішеннях, частота зустрічей з виборцями, кількість депутатських запитів, різка зміна соціального становища (авто, квартири та ін.).

Найцікавіше, що під деякі питання, сформульовані чиновником свободівської міської ради, не підпадає діючий нардеп свободівець Олексій Кайда (і тут ми з Максимом Черкашиним абсолютно згідні - прим.
ТТ).

Наприклад, питання №3 (Що вже зробив/ла для громади без депутатського значка?) автоматично вказує, що діючий депутат не розглядається, як потенційно ідеальний кандидат. Адже що зробив (не зробив) Кайда до набуття депутатської недоторканності, відомо всім ще з попередніх виборів.

Легким тролінгом Кайди можна вважати питання про фаховість, частоту проведення звітів, вартість кампанії, кількість законопроектів, питання про авто та машину.

Такий стан справ тільки підтверджує те, що свободівські ряди не такі вже і монолітні і між побратимами Кайдою та Надалом точиться жорстка боротьба. Кайда вже давно позиціонував себе всеукраїнським політиком, але дочасні вибори зіграли з ним злий жарт - знову треба домолятися з Надалом.

А як це зробити, якщо попередні обіцянки навіть і не планувалось виконувати?

«Тернопільський тиждень»

  

Коментарі  

 
0 #5 вано 26.09.2014 19:54
яка свобода - до парламенту, це брехуни та крадуни, ось така реальна характеристика свободи! ще б на писали про Тарешывського що гыдний мандату!
Цитувати
 
 
+1 #4 обєктивно 25.09.2014 17:50
Цитую Сергій:
ну ТТ споконвіків був сайт ригів і прислужників яника Максімов хапуга нормально працює проти патріотів

вже якось писав щодо таких закидів на адрксу сайту який найбільше поважаю- судячи з публікацій впевнений - ТТ насра...и на всі політичні сили і політиків, така в них специфіка і це мені подобається, свідчить про позуї..м і незаангажованіс ть сайту, молодці, ак тримати 8)
Цитувати
 
 
+2 #3 Частушечка 25.09.2014 17:46
і Кайда не відповідає, і Максімов...Реально найбільше підходить самооборонівець Іван Ковалик
Цитувати
 
 
0 #2 Сергій 25.09.2014 16:42
ну ТТ споконвіків був сайт ригів і прислужників яника Максімов хапуга нормально працює проти патріотів
Цитувати
 
 
-2 #1 Ігор88 25.09.2014 14:02
ТТ не видавай бажана за дійсне!!!
Кайда по-перше повністю відповідає цим вимогам, по-друге Свободівці - це єдина монолітна сила, яку не росварити жовтій пресі.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.