Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Насамперед, вибачаємося перед читачами, які заходили на дану статтю через УКРНЕТ, а переадресація йшла на інший матеріал. Все виправилося:)

Продовжуємо нагадувати міліціонерам про справи, які вони розслідують, чи точніше - мали б розслідувати, проти посадовців Тернопільської міської ради та які могли згоріти під час Ночі Гніву в Тернополі.

Попередні наші публікації можна почитати за цими посиланнями:
 ТУТ і ТУТ

До речі, якщо після першої публікації міліціонери запевнили громадськість, що справа не згоріла, хоча й не повідомили про її результати, то після другої нашої статті вони взагалі промовчали. Тож висновки робіть самі, шановні читачі.

А цього разу йтиметься про підробку документів підлеглими Надала.
 
Як випливає з інформації по кримінальному провадженні №...4553 від 13 грудня 2013 року, службові особи Тернопільської міської ради підробили документи та придбали автомобіль марки "Рейндж Ровер".

Стаття кримінального кодексу передбачає за такі дії штраф до ста неоподатковуваних мінімумів  доходів громадян,  або  арешт  на строк до шести місяців,  або обмеження волі на строк до двох років.

Міліціонери, схоже, й досі не можуть встановити автомашину. Принаймні, інформації про це в ЗМІ немає.

Нагадаємо, що одного з заступників міського голови свободівця Сергія Надала ще ввересні 2011 року бачили за кермом подібного автомобіля, про що ми писали в  статті 
Заступник міського голови Тернополя вкотре змінив дороге авто

"Тернопільський тиждень"

 

Коментарі  

 
0 #1 не сволотівець 29.09.2014 18:12
молодці, тримайте їх в тонусі, поліцаїв, рано чи пізно але все гівно яке вони покривають спливе, тетешнекам - уважуха за принципову позицю
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.