Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопільські регіонали, як виявилось, нікуди не пропали. Частина перебігла в Партію розвитку України, яка навіть назву обрала співзвучну з ПРУ, а інші шукають підробітків на позачергових виборах до Верхавної ради України.

Затребуваним став і колишній заступник Хоптяна Петро Гоч, який досі формально залишається членом Партії регіонів та є її представником в Тернопільській міській раді.

Він може стати неофіційним керівником передвиборчого штабу діючого нардепа-свободівця Олексія Кайди. Зараз імідж Олексія Петровича переживає не найкращі часи: обіцянки, дані громадянам Тернополя- не виконані, працевлаштував дружину, яка до того ні дня не була державним службовцем і до то ж отримала автомобіль з рук регіоналів, мало які законопроекти доведені до логічного кінця, а про перевибори до Тернопільської обласної ради мовчить і він і Сиротюк, хоча обоє є авторами проекту Постанови Парламенту. Навіть спроба повоювати обернулася для пана Кайди суцільним знущанням і ганьбою, бо ніхто так і не повірив у щирість його намірів.

Витягнути вибори  та перемогти - ось завдання, яке ставить пан Кайда, наймаючи Гоча керувати штабом. А той відомий своїми схемами, які навіть приблизно не можна назвати чесними.

Так що тепер треба приготуватися - регіоналів ніби нема, але їхні методи будуть і надалі працювати. Тепер на патріотів...

"Тернопільський тиждень"

кайда, гоч, штаб, фото, тернопільський тиждень

Коментарі  

 
-1 #11 пан 30.09.2014 10:56
йой . ТТ я Молитимуся за вас. Не за вас вмирала небесна сотня . Ви про дажні холуї
Цитувати
 
 
+2 #10 Тернополянин 30.09.2014 10:53
Уххх вже маразматики проснулися. Тому хабарника кайду подавай другому подавай малого крикуна який продався третій захоче партію Гемороя з Ляшкістом на чолі... до чого світ котиться
Цитувати
 
 
0 #9 Обідада 29.09.2014 16:04
цей Кайда на що хоч піде,аби в верховну раду. Треба голосувати за Народний фронт Яценюка - краще нардепом від Тернопільщини буде Заставний, ніж цей свободівець-популіст
Цитувати
 
 
+2 #8 пан 28.09.2014 10:30
Ляшко геМорой
Цитувати
 
 
+2 #7 працівник 28.09.2014 07:38
Гоч свого часу постійно кришував колишнього директора стандартів регіонала ФЕДОРОВА М., який разом з нач. технічного забезпечення ВОЙТИНОЮ І, та сексгіганткою кадровичкою ВИТЯГОВОЮ Т. постійно грабували своїх працівників, забираючи у них зароблені у відрядженнях гроші. Всі працівники підтверджують це.
Цитувати
 
 
+1 #6 White 27.09.2014 15:19
Максімов припини вже грошенятами ТТ засипати... Ну це вже бред як вже таке можна писати?? :D :D :D :D
Цитувати
 
 
+1 #5 месник 27.09.2014 14:27
Не знаю чи Гоч з Кайдою співпрацює, а от Бицюра і Сиротюк із регіоналами Лукіними точно. Лукіни вже вершать чорні справи в управлінні капітального будівництва ОДА.
Цитувати
 
 
0 #4 Володимир, Борщів 27.09.2014 10:28
Звідки взяв цей маразм автор статті?
Цитувати
 
 
+1 #3 Сава шустрий 26.09.2014 23:00
Найновіша інсайдерська інформація: насправді Гоч керує всіма штабами за допомогою чорної магії :)
Цитувати
 
 
-1 #2 свободівка 26.09.2014 22:04
Ви пишете брехню. Гоч тепер керівник штабу Апостола. А Олексій патріот і був на війні.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.