Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нардеп від Тернополя, свободівець, Олексій Кайда абсолютно комфортно почуває себе серед регіоналів. На Першому загальноукраїнському круглому столі національної єдності в Києві, він спокійно спілкувався, посміхався, обмінювався жартами з Єфремовим, керівником фракції Партії Регіонів та людиною, яку називають натхненником сепаратистів на Луганщині (див.фото).

 

Ось так уродженець Бердянська, величезний «націоналіст» і «патріот», свободівець  Кайда, який вкорінився на Тернопільщині завдяки другому шлюбу з місцевою Олімпійською чемпіонкою,  поводить себе поруч з «ригом», який фінансує вбивць українських ПАТРІОТІВ.

 

А ви б сіли за один стіл з виродком, завдяки якому і схожих на на нього хаос в країні і знищуються найкращі сини і дочки неньки-України?

 

Ви б посміхалися йому у вічі? Ви б тиснули руку такій наволочі?

 

А Олексій Петрович Кайда  саме так і поступає...

 

P.S.  І не треба зараз тролям коментувати, що це бруд на "святого" свободівця, який проплачений його конкурентом по виборах Максимовим.

 

ТТ просто констактує факт. І навів доказ цьому. А загалом для ТТ, що популіст Кайда, що колишній міліціянт, а тепер пенсіонер-кандидат в нардепи Максимов - одного поля ягоди.

 

ТТ не підтримує жодного з цих лайдаків і радить не підтримувати їх і всіх наших читачів. 

 

Підтримувати і голосувати закликаємо не за пустодзвонів і пенсіонерів усіляких, а за молодих і розумних людей...

 

«Тернопільський тиждень»

         єфремов, кайда, фото, скандал, тернопільський тиждень         

Коментарі  

 
+1 #4 Тоха 06.10.2014 12:48
Справжні націоналістице прості партійці Свободи. А Кайда со товарисчи, це мордозвони та поддонки
Цитувати
 
 
-3 #3 Сергій 30.09.2014 10:44
О.Кайда справжній націоналіст і не перебігає по партіях як тушка!
Цитувати
 
 
-2 #2 С.Д. 29.09.2014 23:24
Відколи це свобода протеже ригів?? Пподуріли повністю?? Це нічо шо якби не суобода то комуністи і регіонали робили би далі що хтіли у вр
Цитувати
 
 
0 #1 Обідада 29.09.2014 15:51
бо правда,шо Свобода-протеже Регіонів!зараз в політиці немає справді української партії,за винятком Народного фронту Яценюка
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.