Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вибори вже давно розпочалися, а теперішній народний депутат від міста Тернополя Олексій Кайда зумів похвалитися тільки фотографією з автоматом. І то навіть не з зони бойових дій, оскільки добровольчий батальйон свободівці «Січ» там не перебуває і навіть не має в планах вирушати на передову.

Затримка з початком виборчої кампанії у Кайди пов’язана не лише з тим, що він не має про що звітувати громаді, яка його 2 роки тому обрала в Парламент.

За нашою інформацією, минулу виборчу кампанію Кайді помагали робити люди Надала, а зараз свободівські побратими таки остаточно пересварилися між собою.

За 2 роки депутатства Олексій Петрович умудрився посваритися і з тими членами партії, які його підтримували, не запропонувавши їм ніяких дивідендів за своє безтурботне життя під куполом Парламенту.

Нові київські знайомства Олексія Петровича, про що ми писали в статті
Свободівський народний депутат і спонсор терористів між собою дружньо спілкуються і посміхаються (фотофакт), повністю нівелювали в його очах тернопільських побратимів, які і мали би помагати у веденні кампанії.


Ще сьогодні ранком Кайда дозбирував людей в свою оновлену команду, яка повинна зупинити падіння рейтингу та спробувати знову зробити з Олексія Петровича народного депутата.

Про керівника неформального штабу можна прочитати в статті
Одіозний регіонал допомагатиме популісту свободівцю?

Коментарі  

 
-1 #2 Ігор88 30.09.2014 22:11
ТТ як завжди висмоктує все із пальця...а може і із іншого орнану :lol: :lol: :lol:
Що Попадин, що Навроцький працюють в штабі Кайди, візьміть у них безпосередньо коментарі і вони вам це обовязково підтвердять.
Щодо Башти - то це взагалі маразм писати щось проти нього, людина всю революцію гідності відїздила у візку на пікети та мітинги, а ви із своїх теплих диванів смієте його критикувати???
Цитувати
 
 
+3 #1 Ben 29.09.2014 13:57
Кайда не тернопільський і ніколи нашим не буде.Треба вибирати своїх. А цей тільки хитрує, щоб його знов вибрали
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.