Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Демократичні партії узгодили кандидатів у нардепи по округах. Претендент від «Свободи» по Тернополю оголосив про свою участь у парламентських виборах, повідомляє ІНТБ.

ОЛЕКСІЙ КАЙДА, народний депутат України від ВО «Свобода»:

«Там, де балотуються представники від «Свободи», немає представників «Блоку Петра Порошенка», немає представників від «Свободи». Тобто, ми узгодили ці кандидатури, ми досягли такої, скажем так, узгодженості наших дій. Ми ніде не перетинаємося і, відповідно, будемо десь допомагати один одному в нашій роботі»

Це перша брехня, адже партія Порошенка ніде не декларувала, що підтримуватиме публічно чи офіційно свободівців-мажоритарників - прим. ТТ

Щодо своєї депутатської діяльності, Олексій Кайда вважає, вдалося зробити чимало. Незважаючи на те, що рік довелося працювати в опозиції, зареєстрував 82 законопроекти.

ОЛЕКСІЙ КАЙДА, народний депутат України від ВО «Свобода»:

«Мною було здійснено 15 прийомів громадян, це є понад 1000 людей, яких я прийняв, само собою, що не всім вдавалося допомогти, але, як депутат, скеровував запити, зокрема, 65 депутатських запитів, це офіційна інформація. Понад 1800 депутатських звернень…»

Це друга брехня - за неповних два роки у статусі нардепа, виходить, зі слів Кайди, що він в день, не смійтеся, робив у середньому щонайменше 5 депутатських звернень, і це не не кажучи вже про те, що він начебто і їсти-пити-спати мав би, дружину молоду голубити, їздити по закордонах і Україні, запити писати, зустрічі проводити тощо – прим. ТТ».

Коментарі  

 
0 #8 Микола 77 30.09.2014 13:14
та всi вони пiдаропейцi, iз одного пiдаромайдану :-x
Цитувати
 
 
0 #7 Володимир Демкура 30.09.2014 12:35
Просто смішно коли читаєш такі статті і впізнаєш почерк колишнього шефа з яким раніше працював, який обідрав нашу міліцію до липки, до якої люди щоб закрити справу ходили з пакетами в парк Шевченка, де він так любить прогулюватись!! ! А дивлячись на всі кандидатури, які йдуть по Тернопілю Кайда виглядає найкращим вибором, якщо про нього почали писати стільки гадостей... Знаєте є таке вираз "Якщо тобі плюють у спину – отже, ти попереду!"
Цитувати
 
 
-1 #6 Сергій 30.09.2014 10:29
Максімовські щурі працюєте???
Цитувати
 
 
+2 #5 Тернополянин 30.09.2014 09:40
То просто конкуренти такі як Максімов бісяться
Цитувати
 
 
+1 #4 Тернополянин 30.09.2014 09:04
Так, то як ви тоді поясните, що на тих округах, де Свобода Порошенко не виставляв кандидатів і навпаки.
Цитувати
 
 
-3 #3 Блала 30.09.2014 08:48
Кайда суцільний брехун!!крім запитів,ше й бреше шо узгоджені округи з Порошенк. Нема такої домовленості!!! Вибираю в Верховну раду Ковалика,шоб не червоніти за такого як Кайда тернополянам
Цитувати
 
 
-3 #2 Lub4uk 30.09.2014 08:23
А шо дивного, що Кайда бреше? Він завжди це робив, так і до влади добрався. Ото думайте за кого голосуєте
Цитувати
 
 
+4 #1 Петя 29.09.2014 21:41
А головко,"бідний",напевно на окрузі "ночувавав".
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...