Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вчора у Тернопільському прес-клубі на прес-конференції свободівський кандидат в депутати Олексій Кайда представив свою програму. Чи, вірніше, НЕ СВОЮ?!

Скачавши на сайті ЦВК передвиборну програму Олексія Кайди, ми побачили передвиборну програму … його свободівського побратима, очільника столичної міської організації «Свободи» Андрія Іллєнка!!!  Виявляється, Кайда просто «передер» передвиборчі обіцянки у свого побратима! (див. фото і прізвища у верхньому лівому куті)

Схоже, «докорінні перетворення» політичні націоналісти робитимуть по шаблону. Хоча навіщо перейматися зайвим? Зробили одну програму з одним гаслом і на тому буде. А на те, що у тернополян та киян різні проблеми та потреби - байдуже. Цього разу, як і на виборах у 2012 році, у передвиборчій програмі Олексій Петрович жодного слова про конкретні кроки для вирішення проблем Тернополя не згадав. А навіщо? І так оберуть, бо ж націоналіст, бо у вишиванці, або з автоматом і в камуфляжі.

Нагадаємо, 26 вересня ЦВК зареєструвала народного депутата України від «Свободи» Олексія Кайду як кандидата-мажоритарника по тернопільському округу.

 

Коментарі  

 
0 #3 Оксана 01.10.2014 08:34
Як таке може бути у новій Україні? Як він може після всього, що сталося ще рот відкривати про те, що хоче бути нардепом???
Цитувати
 
 
+1 #2 Ostap 30.09.2014 15:36
Геть від влади! Таким немає місця в новому парламенті
Цитувати
 
 
+1 #1 ДС 30.09.2014 11:13
Ганьба!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.