Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

 Передвиборчі «розклади» в місті Тернополі будуть дуже подібними до тих, що були 2 роки тому. Як і минулого разу, серед теперішніх кандидатів немає яскравих представників ні Партії регіонів, ні комуністів, ні з так званого «Опозиційного блоку». Між собою конкуруватимуть лише представники демократичних сил, які так і не спромоглися на радість тернополян висунути єдиного кандидата.

На минулих виборах від Об’єднаної опозиції кандидатом був тодішній голова обласної ради свободівець Олексій Кайда. Цього року Олексія Петровича можна назвати «об’єднаним» з великою натяжкою. Адже висунули його в нардепи свободівці, які задекларували, що з «Блоком Петра Порошенка» узгодили мажоритарників. Проте тернопільська пропрезидентська команда вперто мовчить про свою підтримку Олексію Кайді. Враховуючи шквал критики, який обрушився на свободівця ще до його старту в цій кампанії, його таки можна вважати фаворитом перегонів. Однак, невідомо, як Олексій Петрович викрутиться з відповідями про повну бездіяльність як депутата по відношенню до громади, що його обрала. Навряд, що вимогливі тернополяни задовольняться поясненнями про написані запити, які не вплинули на якість життя в Тернополі. Крім того на собі Кайда відчує і весь тягар падіння ретину ВО «Свобода», який ще 2 роки служив локомотивом для проходження в Раду.

Віталій Максимов також запам’ятався з минулих виборів. Тоді він мав підтримку популярного на той час «УДАРУ» Віталія Кличка, але за 2 роки розгубив і свій тодішній рейтинг і втратив підтримку партії як такої. Зараз «ударівці» розчинилися в списку Порошенка, як безпартійні, а мажоритарників узгодили з ВО «Свобода» – за іронією долі – головним конкурентом Максимова. В щирість слів міліцейського генерала важко повірити. Адже він, з досвідом роботи в органах, ні слова не сказав, щоб дати оцінку ситуації під час Революції Гідності. Він мовчав і про дії міліції та її спецпідрозділів, він мовчав про розстріли на Майдані, а заговорив тоді, коли все стихло і то – маючи, за чутками, намір обійняти посаду начальника обласного УМВС. Заговорив і зараз, бо почалася передвиборча кампанія.

Іван Ковалик від «Народного фронту» та Тарас Пастух як самовисуванець – найбільш перспективні кандидати, які відповідають вимогам та очікуванням Майдану. Сильними сторонами Ковалика є його громадське та майданівське минуле, незаплямована репутація, підтримка сильної команд на чолі з Прем’єр-Міністром Яценюком, фінансовий ресурс, який вкладає Роман Заставний – кандидат від того ж «Народного Фронту» Яценюка. Натомість Пастух може похвалитися досвідом роботи на адміністративних посадах, юридичною освітою, присутністю в лавах армії в зоні АТО, підтримкою нових політичних сил (неофіційно говорять про «Самопоміч» Андрія Садового та «Демократичний альянс», який влився в «Громадянську позицію» Анатолія Гриценка). Якщо внаслідок розбіжностей між Президентом та фракцією ВО «Свобода» в Парламенті, команда Президента відмовиться від Олексія Кайди і підтримає Ковалика чи Пастуха, то ті матимуть реальні шанси перемоги на цих виборах. А якщо ще зніметься хтось один в користь іншого, то виборці точно оцінять таку згуртованість заради ідей Майдану.

Інші кандидати виступатимуть статистами на цих виборах, включаючи навіть представників ВО «Батьківщина» і Радикальної партії. Адже особистої харизми їм відверто не вистачає а похвалитися реальними здобутками перед тернополянами вони не можуть.

Скрасити передвиборчу гонку зможе Орест Муц, якщо він ще не розгубив свого таланту в жанрі «політична клоунада». Розраховувати йому на перемогу «не світить», але для чогось він таки зареєструвався і вніс грошову заставу в ЦВК, яку, в разі програшу, ніхто не повернее, пише Погляд

Примітка ТТ. Як стало відомо, до компанії цих відомих політиків приєдналася і кандидат від «Правого Сектору» Катерина Бойко (на фото). Постановою ЦВК №1300 від 29.09.2014р. їїзареєстровано кандидатом в народні депутати по округу №163 (м.Тернопіль) на позачергових виборах 26 жовтня 2014 року .

 ТТ щиро бажає цій молодій і активній громадській діячці, яка разом з іншими патріотами-тернополянами, не стояла осторонь буремних подій цього року, а була на вістрі найзапекліших і сміливих акцій),  вдалого політичного старту.

 

Коментарі  

 
+1 #7 тарас 30.09.2014 18:34
На часі нові політики. І бажано ті, які раніше з нею стикалися мало. Думаю, що постать Івана Ковалика є дуже цікавою і оптимальною в цій ситуації.
Цитувати
 
 
0 #6 бл... 30.09.2014 16:59
та який ковалик, продався він злодію заставному, про що ви говорите
Цитувати
 
 
-3 #5 Vira 30.09.2014 16:58
з усіх виходитьлише за максимова можна проголосувати
хоча б не стидно :oops: :oops: голос за нього віддати
Цитувати
 
 
-1 #4 Pablo 30.09.2014 16:50
Переможе Ковалик і те, що вона жінка їй не поможе
Цитувати
 
 
+2 #3 Vira 30.09.2014 16:47
НЕ треба їй того.
Цитувати
 
 
+3 #2 Вікторія 30.09.2014 15:25
голосувати за Кайду? ні, ні, ні!!! кандидат, що піариться на страшних військових подіях, вдягнувши військову форму - це низько! матері дітей своїх відправляють в АТО, маленькі діти сиротами стають, а нашим політикам лиш би голосів побільше набрати. раз осмілився вдіти форму, то іди і воюй!!
Цитувати
 
 
+4 #1 pp 30.09.2014 11:41
Катерина, однак, Нєкрасова. Чи не зашкодить їй російське прізвище?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.