Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Міністри-свободівці, які ще донедавна були колегами Олексія Кайди та Михайла Головка по Парламенту, схоже, про люстрацію кричать тільки на мітингах та смолоскипних маршах.
На ділі, вони активно "косять касу" за працевлаштування регіоналів та друзів Януковича.
Такий висновок можна зробити з розслідування програми "Наші гроші", здійсненому у відповідь на розміщення ВО "Свобода" рекламних щитів, які висвітлюють прагнення люстрації.
Міністри Мохник та Щвайка оточили себе тими, хто, за законопроектом їхніх колег в Парламенті, мав би першим потрапити під люстрацію.
До речі, згадується там і один з керівників лісового господарства, де до очільника цього відомства в Тернопільській області ставили питання громадські активісти, але відповіді голови ОДА, теж свободівця, досі немає.

Не відстає від них і свободівець Олег Сиротюк, голова ТОДА, поруч з яким працюють прислужники Хоптяна, про що ми неодноразово писали

«Тернопільський тиждень»

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...