Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

29 вересня у Тернополі відбулося представлення коменданта Самооборони Майдану Тернопільщини Івана Ковалика як кандидата у народні депутати по 163-му виборчому округу з центром у м. Тернополівід політичної партії Арсенія Яценюка «Народний фронт».

іван ковалик, заставний, фото, кандидат, тернопільський тиждень На думку керівника Регіонального штабу партії Арсенія Яценюка «Народний фронт» Романа Заставного, саме Іван Ковалик (на фото Роман Заставний та Іван Ковалик) – лідер, народжений Майданом, і є уособленням нового обличчя політика - того, на якого очікує все українське суспільство.

  -   Зараз  відбувається дуже важливий процес в Україні, впроваджується те, за що ми стояли на Майдані,  - сказав Іван Ковалик.  - Одна з цих вимог – повне очищення влади і входження до неї нових людей. «Самооборона Майдану» на всеукраїнському рівні відгукнулася на заклик «Народного фронту» увійти у їхню команду. Хочу наголосити на тому, що є важливим для нас, і для всіх українців, зокрема, у Тернополі: ми прагнемо ввести в парламент нових людей на заміну комуністів, регіоналів та тих, хто виконує замовлення олігархів. Дуже приємно, що в «Народному фронті» є бойові командири, відомі журналісти, які боролися за наше майбутнє на Майдані.

Сам Роман Заставний – також кандидат у депутати. Він балотується у загальноукраїнському багатомандатному виборчому окрузі під №31 у списку «Народного фронту». Розповідаючи про свою політичну силу, він зауважив, що вона побудована не на «вождистському»  принципі, а, навпаки, передбачає прихід до влади єдиної команди, яка здатна забезпечити виконання завдань, озвучених українським суспільством.

-          Діяльність партії побудована на принципі командної діяльності, адже ми відмовилися від тих принципів, які інші політичні сили  застосовують у своїх передвиборчих кампаніях, - розповідає Роман Заставний. - Основними цілями нашої команди є захист від зовнішнього агресора, що захоплює нашу територію. В наших списках – п’ятірка бойових командирів справжніх бойових загонів. Не «диванних», які рекламуються на війні, а тих, які дійсно захищають нашу батьківщину. У нашій команді - лідери, самодостатні фахівці, готові виводити державу з того стану, у якому ми опинилися на сьогоднішній день. Пріоритетними для нас також є й перспективи входження в Євросоюз та в НАТО. Є чимало серйозних викликів економічного плану, з якими ми готові боротися, впроваджуючи програму дій,  систему реформ, започатковану Арсенієм Яценюком.

Довіра до партії «Народний фронт» на Тернопільщині, за словами соціологів, є суттєвою. За словами Романа Заставного, 65% тернополян довіряють саме політичній силі, яку очолює Прем»єр-міністр Арсеній Яценюк.  Представники «Народного фронту», у свою чергу, докладають максимальних зусиль для того, аби не розрізнювати, а об’єднувати владу у новоствореному парламенті.

-          Ми повинні показати агресору, що українські політики не розрізнені. Але важливо сформувати саме проукраїнську вертикаль влади, - вважає Роман Заставний, - Приміром, сьогодні впроваджується «мирний план» Президента щодо врегулювання ситуації на сході. В нас є певні застереження щодо деяких пунктів, але ми маємо докласти всіх зусиль, щоб досягнути спільної мети. Є ряд моментів, які викликають питання. Приміром, як має здійснюватися фінансування на підконтрольній терористам території? Ми категорично проти, щоб видатки здійснювалися з українського бюджету. 

Друге питання: хто має здійснювати контроль прикордонних територій? У мирному плані це не чітко висвітлено. Але хоча в нас є питання до «мирного плану» Президента, ми вважаємо, що українським політикам варто об’єднуватися навколо нього.  Більшість політичних сил демонструють позицію – «проти всього». Я вважаю, що в час, коли в країні йде війна – це злочин. Наша політична сила, «Народний фронт», - це сила, яка виступає «за». Ми вважаємо правильним підтримати будь-які ініціативи, спрямовані на стабілізацію ситуації в країні. І я гордий, що перебуваю в команді людей, за яких мені не соромно. Треба мати мужність свої помилки визнавати, але зараз важливо їх усвідомити і не повторювати, рухаючись вперед. Тому очікуємо на підтримку народу України, - резюмував Роман Заставний.

Думку Романа Заставного про те, що Україні необхідна проукраїнська єдина влада, підтримує і кандидат по 163-му виборчому округу з центром у м. Тернополі Іван Ковалик. Однак він зазначає, що політики мають переосмислити саме розуміння значення слова «влада»:

-          Політика сьогодні– це не утримання влади в своїх руках, а служіння людям. Політик, йдучи у владу, має усвідомити, що ним зроблено для громади, якими є його цілі. Сам факт влади не повинен бути ціллю, переважати має бажання змін.  Не варто звертати увагу на рейтинги. Чим більше «битих» політиків залишиться у владі, тим важче буде щось змінити. Люстратором став сам народ. На місце тих, хто не виправдав довіри людей, мають пройти нові обличчя, - переконує Іван Ковалик.

На думку політиків, щоб досягнути поставлених цілей, мають усвідомити дещо і пересічні українці.

-          Принципу політичної корупції не повинно бути ні у парламенті, ні у передвиборчій програмі. Партія «Народний фронт»  не ставить за мету, прийняти до себе більшу кількість людей.  В основі – не кількість, а моральні якості кожної людини, - вважає Роман Заставний. - В суспільстві стало модним слово «люстрація». Але люстрація – це не закон, а внутрішнє очищення парламенту. Люструвати, дати оцінку діям політика, мають виборці. І я вважаю, що суспільство готове вже це робити. Якщо людина вже була депутатом, але нічого не зробила, то шанси, що щось буде зроблено за наступної каденції, – нульові. По-перше,  депутат вже звик нічого не робити. По-друге, він багато чого вже вирішив для себе, а точніше, - «рішив».

Партія Арсенія Яценюка "Народний фронт" закликає інших кандидатів об'єднатися навколо народного кандидата Івана Ковалика - лідера Самооборони Майдану Тернопільщини. Адже саме його кандидатура найбільше відповідає вимогам Майдану.

Коментарі  

 
-1 #1 Таправа 01.10.2014 13:36
це справді сильна команда! Розуміють чого йдуть в політику і як витягнути Україну з багна! голосуватиму за Народний фронт і за них
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.