Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ми, представники громадськості Тернопільщини, зробили свій вибір як і два роки тому. І ми не помилились. Олексій Кайда – людина, яка не зрадила нас, не продалась режиму. Неодноразово ризикуючи життям, він стояв пліч-о-пліч з нами під час Майдану і Революції гідності. І зараз відстоює та захищає соборність Української держави.

Державницька позиція, досвід – це те, що зараз потрібно Україні. Немає часу на розкачку. Країні потрібні перевірені бійці, як на фронті, так і в парламенті. Ми не можемо собі дозволити експерименти з кандидатами-маріонетками.

Брати і сестри українці, зараз наш вибір найвідповідальніший!

Будьмо сильними, будьмо разом у боротьбі за Україну.Саме так ми переможемо! Слава Україні!

Дарія Чубата,

голова правління міського об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта»

Гриць Драпак,

народний артист України

Євген Безкорований,

голова Тернопільської обласної організації Національної спілки письменників України

Борис Репка,

в.о. директора Тернопільського академічного обласного драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка

Семен Боцій,

Всеукраїнська управа Українська світова спілка вчителів України

Олеся Копач,

голова громадської організації «Асоціація лікарів-католиків Тернопілля»

Людмила Дуда,

голова Спілки солдатських матерів

Василь Турецький,

голова обласної організації ВГО «Українська народна рада»

Петро Атаманчук,

голова обласної організації Міжнародної організації Об’єднання українських націоналістів

Ігор Олещук,

обласна організація Всеукраїнського товариства політв’язнів і репресованих

Євген Філь,

голова Тернопільського обласного благодійного фонду «Цвіт вишиванки»

Микола Пендзей,

Тернопільське відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів

Володимир Гандзюк,

молодіжне товариство «Подільська Січ»

Cвятослав Кравчук,

завідувач історико-меморіального музею політичних в’язнів

Орест Савка,

старший науковий співробітник історико-меморіального музею політичних в’язнів

Коментарі  

 
+1 #7 Artem 09.10.2014 08:53
Та хто б його не підтримував, а люди більше не проголосують. Ні програму не виконав, ні області користі не приніс.
Цитувати
 
 
0 #6 вікторія 08.10.2014 16:18
Нехай "ці" тернополяни підтримують цього бездарного депутата, може він і не зраджував тих голів, але є інша частина тернополян, звичайних людей, яких він зрадив, коли навіть на прийом не можна було до такого "великого діяча" попасти, а хто і побував, так ішов з нічим. З цими людьми також треба рахуватись, а їх більше.
Цитувати
 
 
0 #5 ред.ТТ 08.10.2014 14:10
Цитую Геннадій:
Так спішили надрукувати, що замість Кайду, написали - зайду ! Позорище.

та ні, не спішили, і написали свідомо: ось як це слово трактує Тлумачний академічний словник української мови ЗАЙДА, и, чол. і жін., розм. Людина, яка прибула, прийшла звідки-небудь, не тутешня. — Я так і думав, що ви тут в Києві зайда, бо тут прохачі під монастирями теж усе приходьки (Нечуй-Левицький, IV, 1956, 310); Ми, — хто лежав, а хто вже й сидів на соломі, — дивилися на привітного зайду, що невідомо звідкіля та як отут опинився (Василь Козаченко, Гарячі руки, 1960, 16);
// зневажл. Чужоземний загарбник. У Іванкових словах горить полум'яна ненависть до зайд-чужоземців (Антон Хижняк, Д. Галицький, 1958, 112); Багато зайд було у нас за тисячу літ історії, а де вони? Де їхні могили? (Юрій Яновський, I, 1954, 92). ;-)
Цитувати
 
 
0 #4 Отець Семерин 08.10.2014 14:08
Орест Савка це той колишній начальник обласного управління культури який на "халяву " отримав величезну квартиру в Тернополі як довірена особа від так званого представника НАРОДНОГО РУХУ - Богдана Бойка якого тернополяни прокляли- напевне сьогодні хоче в такий спосіб ще щось підзаробити.
Цитувати
 
 
-3 #3 Геннадій 08.10.2014 14:03
Так спішили надрукувати, що замість Кайду, написали - зайду ! Позорище.
Цитувати
 
 
+3 #2 oko 08.10.2014 14:00
Такі солідні люди а підтримують мудака який нічого не зробив для Тернополя. Мабуть цим горе представникам рідна батьківщина до одного місця а головне піар.
Цитувати
 
 
-1 #1 Борис 08.10.2014 13:55
Я не знаю, що за журналісти сидять у "Тернопільському тижні" і які мухосранські виші вони закінчували, але мені просто соромно за оце. Я правильно зрозумів, увесь допис (замітка, зауваження чи як там означити цей жанр?) звівся до дебільного заголовка?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.