Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Продовжуємо серію публікацій на основі порушених кримінальних справ проти посадових осіб Тернопільської міської ради.

За нашим припущенням, вони могли згоріти під час Ночі Гніву, однак міліціонери запевняють, що справи нікуди не пропали. Але і не кажуть, на якій стадії вони перебувають зараз і чи будуть покарані винні особи?

Цього разу пригадаємо давню історію...

Підприємець Гладкий (голова "земельної" комісії міської ради, а за неофіційною інформацією, ще і друг та бізнес-компаньйон самого мера Сергія Надала) збудував підпірну стінку біля ресторану "Братіслава" і відразу передав її на баланс відділу технічого нагляду Тернопільської міської ради.

Це зроблено після того, як одну підпірну стінку вже було знесено за рішенням суду. Справедливості шукав підприємець Л., який має ділянку поруч з рестораном "Братіслава", і якому пан Гладкий своїми діями не дає доступу до його ж ділянки.

Після знесення підпірної стінки Гладкого, виникла ідея збудувати ще одну, але вже ніби-то від імені міської влади, щоб її появу підприємець знову оспорював в суді.

Швидше за все, це і стало причиною відкриття кримінального провадження від 15 лютого 2013 року за №...0595 за фактом внесення службовими особами відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради недостовірних даних до акту прийому-передачі ФОП Гладким М.П. на баланс відділу підпірної стінки по вул. Будного в Тернополі.

Ч.1. ст.366 - за складання, видачу службовою особою  завідомо  неправдивих офіційних  документів,  внесення  до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення офіційних документів - передбачає покарання штрафом  до  двохсот  п'ятдесяти  неоподатковуваних мінімумів доходів  громадян або обмеженням волі на строк до трьох років,  з позбавленням права обіймати певні  посади  чи  займатися певною  діяльністю на строк до трьох років.

Підозру міліціонери мали підготувати до 25 січня 2014 року.

Для цього було заплановано вилучити рішення та допитати членів виконавчого комітету з приводу прийняття на баланс міста підпірної стінки. Також допитаними мали бути і службовці відділу технічного нагляду, і управління ЖКГ, і фірми, що безпосередньо здійснювала будівництво підпірної стінки.

До кримінальної справи мали бути долучені матеріали перевірки "Тернопільміськгазу", Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю, висновок Держфінінспекції.

На сьогодні про результати згаданого нами кримінального провадження міліціонери мовчать, хоча скоро вже буде 2 роки, як воно розслідується...

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
-1 #6 Funny 15.10.2014 18:18
той підприємець сам хотів продати Гладкому землю. але ціну залупив огого. я на місці Гладкого йог би взагалі замурував від дороги.
Цитувати
 
 
-1 #5 Любко патріот 13.10.2014 06:02
Справа давно закрита в суді! навчіться з=правильно збирати інформацію
Цитувати
 
 
+1 #4 вадік 10.10.2014 21:11
таких розслідувань можна написати огого, опираючись на "свободівсько-мерівсько-кумівські" заслуги". чим більше будете писати - тим більше люди будуть свідомі на виборах.
Цитувати
 
 
+1 #3 ps 10.10.2014 21:08
свободу не спинити? А пора!!!
Цитувати
 
 
+2 #2 Правник 10.10.2014 18:42
А де справа проти керівництва КП Тернопільводока аналу чомусь прокуратура забула що громаді нанесено збитків на 450000.00грн. НЕшуткуйте !!!
Цитувати
 
 
+3 #1 йолка99 10.10.2014 17:59
Гладкий накрав чи не найбільше в Тернополі! кум-сват-брат свободівського мера!!! при попередній міській владі такого кумівства в мерії не було
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.