Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Після прийняття 16 січня "диктаторських" законів, тодішній Перший заступник голови комітету Верховної ради України з питань верховенства права, та правосуддя, представник ВО "Свобода" Олег Махніцький оприлюднив щодо цього свою позицію. (фото 1)

За словами парламентаря, порушено все, що тільки можна: від змісту ухвалених законів до способу голосування за них.

25 лютого свободівець Олег Махніцький стає в.о. Генерального прокурора України.

Здавалося б, ніщо не зможе стати на заваді розслідуванню фактів порушення українського законодавства та притягненню винних до відповідальності.

Однак, Генеральна прокуратура під керівництвом того ж Махніцького тільки через два з половиною місяці спромоглася розпочати досудове розслідування за фактом фальсифікації голосування під час ухвалення законопроектів 16 січня 2014 року (фото 2)

На що чекав в.о. Генерального прокурора? Чи, може, торгувалися з представниками "сімї", які і стояли за цими законами задля збереження влади "папи" Януковича?

Прийнятими 16 січня законами обурювався і нардеп з Тернопільщини, свободівець Михайло Головко. Він назвав їх доказовою базою у майбутніх кримінальних справах (фото 3)

Однак, його колишній побратим по партії Олег Махніцький, в статусі Генпрокурора знову "не помітив" і інформації про порушені кримінальні справи щодо прийняття бюджету країни на цей рік взагалі немає.

Тим не менше, свободівці активно розказують, як боролися проти режиму Януковича тоді і за людський добробуд зараз. Можливо, проти режиму і боролися, а от конкретних людей, які представляли цей режим, свободівський Генпрокурор так і не покарав. Хоча сам же і обіцяв...

"Тернопільський тиждень"

фото 1

фото 2

фото 3

 

Коментарі  

 
+1 #3 Тукерождач 13.10.2014 16:24
це істинне лице свободи - дертись за високі посади, а не захищати інтереси людей. Брехати своїм виборцям
Цитувати
 
 
-2 #2 Любко патріот 13.10.2014 05:56
Свободівці послідовні та патріоти. саме тому їхній рейтинг постійно росте. А вс решта - заздрять і тому вишукують до чого причепитися
Цитувати
 
 
0 #1 Тернополянин 12.10.2014 16:43
Потрібно віддіати належне журналістам ТТ за їх бажання контролювати висловлювання і реалізація цих висловлювань. Молодці, журналісти! особливо це стосується піарності ВО "Свобода". Вони настільки знахабніли у своїй пропоганді, що тернополяни починають достатньо прискіпливо задумуватися про мільйони доларів Махніцкого, джипи Головка, а самого боса статки - потрібно тільки здогадуватися. По Головку відкриті 4 кримінальні справи Генпрокуратурою і, як виявилося, всі закриті. Чи не махніцкий їх закрив. "Рука руку" відмила, а ми говоримо про цінності. відомо, що Головко лобіював п. Проника на посаду Укравтодору, як і п. Ю. Ханін, голова Технобуд центру викупив всі біг-борди від О. Муца спеціально, щоб потім обклеювати їх Головком. Отака в нас, тернополяни, влада....
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.