Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Всеукраїнське об'єднання “Автомайдан” є аполітичною громадською організацією та на позачергових виборах до парламенту не підтримує жодну політичну силу та жодного кандидата.
- Всі заяви від нашої громадської організації про підтримку тієї чи іншої політсили, кандидата є ні чим іншим, як спробою спекуляції іменем ВО “Автомайдан”, – заявив голова тернопільського осередку ВО «Автомайдан» Ігор Василів. - Та втягуванням незалежного громадського об'єднання у політичні інтриги. А також спробою заробити політичні бонуси на імені нашої громадської організації.

Активісти тернопільського осередку ВО «Автомайдан» закликають тернополян прийти на вибори 26 жовтня та віддати свій голос за гідних кандидатів.

- Ми залишаємо за собою право поширювати інформацію про зловживання, спроби підкупу виборців, корупційні схеми, незаконні діяння та статки кандидатів, - запевнив Ігор Василів. – Також – про зв’язок кандидатів в народні депутати зі «старою», злочинною владою часів Януковича та інформацію про технічних кандидатів.

Тернопільський осередок ВО «Автомайдан» закликає усі політичні сили провести вибори чесно, не застосовуючи брудних технологій.

- У ці вихідні, в ніч з суботи на неділю, у с. В. Гаї наші активісти затримали нечистих на руку ділків, які на агітаційних плакатах одного з кандидатів ліпили аркуші з інформацією образливого змісту, - пояснив Ігор Василів. – Одразу ж викликали правоохоронців, які зафіксували порушення.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.