Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

 На 167 виборчому окрузі, який включає в себе Чортківський, Борщівський та Залищицький райони вдруге балотується фінансист, що заробив основні статки в Росії, Тарас Козак.

 

 Шансів здобути перемогу у нього ніяких, та бажання попіаритися від цього не зменшується.

 Олімпійський принцип – головне не перемога, а участь, гріє гаряче серце екс-чортківчанина.

 Заради кількох зайвих голосів він навіть наважився вийти на вулицю Москви з синьо-жовтим прапором.

 Наслідки цього вчинку невідомі, але пан Козак наразі живий і здоровий. Основну агітацію цей кандидат розгорнув у соціальних мережах та Інтернеті.

Банери з його рекламою “вискакують” на більшості сайтів, які переглядають тернополяни, у тому числі на еротичних. Щоби привернути увагу до своєї скромної персони, Тарас Козак не гребує непарламентськими висловами.

Так, на сторінці у соцмережі 3 жовтня він написав: “Яценюк щойно сказав, що він пропонує встановити ЄСВ на рівні 15%. Що сказати, просто брехло”.

Коментарі  

 
0 #2 Andriy 16.10.2014 09:38
Стаття - явна ДЖинса! Дуже однобока - чому не взяли коментар у самого Козака.
1. Козак навчався в МГУ, і фірми у нього були і в Росії і в Україні. Зараз - лише в Україні. І участь в маріш миру - мужній крок.
2. про рекламу в Інтернет - в Google сама система вибирає сайти для показу - замовник лише купує кількість показів.
3. Про Яценюка - Козак як спеціаліст-фінансист має право висловити свою думку, адже Яценюк казав , що не піде на вибори, а буде Камікадзе. Польоти в економ- класі і підняття ціна на газ - це всі його реформи .
Я не є прихильником Козака - але соромно за рівень нашої тернопільської журналістики, які не дбають за власну репутацію, адже вибори незабаром пройдуть, і жовту пресу перестануть читати
Цитувати
 
 
+1 #1 Чеслінг 15.10.2014 16:37
цей Козак недостойний навіть в місцеву раду бути обраним!а зважаючи на українські і міжнародні досягнення Яценюка (це найкращий кандидат на майбутнього премєра України) в політиці,Козак навіть говорити про Арсенія не має права,не те що обзивати його.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.