Нове на сайті:
“Від інструментів до безпеки”: Тернопіль передав бензопили для ЗСУ Тернопіль: острів чистого повітря чи жертва брудних ігор? Інноваційні “очі” в небі: Тернопіль передав ЗСУ 50 новітніх дронів Найкраща школа в області - не в Тернополі Тернопіль для ЗСУ: Сергій Надал про нову техніку, що рятує захисників У Тернополі хочуть перейменувати відому ще з 18 століття вулицю Тернопіль для ЗСУ: "Бойові пташки" зміцнюють оборону 42-ї окремої механізованої бригади Тернопіль для ЗСУ: нові РЕБи та антидронові рушниці рятують життя бійців 35-го батальйону У Тернополі судитимуть зрадника, який допомагав гауляйтеру Запоріжжя Тарифи на тепло та гарячу воду для населення Тернопільської громади пообіцяли не піднімати На Тернопільщину продовжують прибувати ВПО Передали «тернопільські» РЕБ та антидронову рушницю для 78-го окремого десантно-штурмового полку – Сергій Надал Тернопільські антидронові системи рятують життя наших воїнів Тернопіль для ЗСУ: 6 вересня передали 10 тепловізорів для бійців 55 батальйону Передали 40 FPV-дронів для спецназу поліції – Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Тернопільський тиждень» підкидає меру актуальну ідею.

Останнім часом міський голова Тернополя Сергій Надал практично постійно перебуває в Тернополі. Винятком може бути хіба що поїздка під час відпустки з сім’єю на море та вояж до Києва на засідання Кабінету міністрів України. 

Воно і не дивно – на носі грандіозні святкування Дня міста. Очільник тернопільської громади так заклопотаний приготуваннями, що навіть на урочистості з нагоди Дня незалежності (які цього року з небувалим розмахом проходили чомусь в смт Гусятин) відправив свого секретаря пана Турського. 

А сьогодні мер міста урочисто розказував про те, як треба шанувати державний прапор, незважаючи на те, що брудні та подерті стяги на в’їздах в Тернопіль поміняли лише недавно.

Ми ж пропонуємо Сергію Надалу започаткувати традицію, яка вже використовується Адміністрацією Президента України. Якщо гарант Конституції перебуває в своєму робочому кабінеті, то в приміщенні, але так, щоб було видно і з вулиці, вивішують президентський штандарт. Таким чином, всі українці знають, що Віктор Федорович натхненно працює задля покращення життя вже сьогодні. Коли ж Президент разом зі своєю свитою вирушають мандрувати (читай: в офіційні відрядження), то стяг прибирають.

Для нашого міста така традиція актуальна як ніколи: громадяни, які місяцями не могли потрапити на прийом до міського голови, не нарікали би на непоінформованість, журналісти не губилися би в здогадках та не закликали через мережу Інтернет шукати мера в Буковелі – всі би залишалися задоволеними.

До речі, бюджетних коштів на пошиття такого прапора теж не потрібно затрачати, бо прапор міста, який прикрашає сесійну залу, цілком би пригодився і для такої церемонії.

 

З днем прапора, краяни!

«ТТ»

 

 

Коментарі  

 
0 #4 сват 31.08.2011 11:46
з вивішаним прапором, можна і на прийом потрапити, а не читати ваші відгуки про себе, які ви "гарні"
Цитувати
 
 
+4 #3 Свободівець 24.08.2011 17:06
після тої нервотрьопки, яку мер переживе за святкові дні, він точно поїде у відпустку кудись на мальдіви, згадаєте мої слова, та я вам і напишу перший куди він чухне відходити...
Цитувати
 
 
+5 #2 Антон 23.08.2011 23:20
та все просто - хай мер прапор вивішує як і президент, коли є на робочому місці, як на мене ідея супер
Цитувати
 
 
+3 #1 мер 23.08.2011 21:55
ніяк не розумію, до чого тут ця новина. їду - погано, не їду - так само. прикро
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.