Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Новопризначеного директора департаменту у справах сім’ї, молоді, фізичної культури і спорту Тернопільської облдержадміністрації Віктора Мацикура представив голова облдержадміністрації Олег Сиротюк 15 жовтня.

За словами очільника Тернопільщини, об’єднання управління сім’ї та молоді з управлінням з питань фізичної культури і спорту – це один з етапів з реорганізації структурних підрозділів ОДА.

«Для нас дуже важливими напрямками є  молодіжна політика, фізична культура і спорт, - зазначив Олег Мирославович. – У цей нелегкий для країни час у кожній з цих сфер є чимало завдань, які потрібно реалізувати. Міністерство молоді і спорту України працює над новою концепцією і новими підходами до роботи. Сподіваюся, новостворений департамент на чолі з керівником також працюватиме по-новому».

Віктор Мацикур подякував за довіру.
«Ми змушені працювати за новими стандартами, прийнятими в Європі і світі, адже цього вимагають і час, і обставини, - наголосив Віктор Степанович. – Сподіваюся, багаторічний досвід і досягнення у спортивній сфері допоможуть мені у цьому».

Примітка ТТ. До речі, до правлячої на Тернопільщині партії «Свобода» Вікто Мацикур немає стосунку. Натомість він у дружніх стосунках з екс-мером Тернополя Романом Заставним, з яким «зійшовся» під час зйомок телевізійного проекту «Лицарський хрест». До сьогодні пан Мацикур веде на каналі ІНТБ, одним із співвласників якого є Заставний, авторську програму. Тож можна припустити, що призначення Мацикура на посаду в ТОДА пролобіював екс-мер Тернополя.

Нагадаємо, за часів Хоптяна управління спорту ТОДА очолював інший знаний культурист, а нині народний депутат ударівець Ігор Побер. Але на відміну від нардепа, Віктор Мацикур особистість різностороння та високоінтелектуальна, окрім спорту захоплюється філософією, літературою тощо.

 Довідково: Віктор Степанович Мацикур народився 17 січня 1975 року. Проживав від народження в с. Підгороднє, неподалік Тернополя. Закінчив з відзнакою середню школу с. Почапинці Тернопільського району. У 1992-1997 рр. навчався у Тернопільському державному педагогічному інституті (тепер Тернопільському національному педагогічному університеті ім. Гнатюка) і отримав фах «вчитель географії і історії». У 1997-1998 рр. пройшов строкову службу.

Пропрацював педагогом з 1996 до 2004 року в навчальних закладах (ЗОШ 1-2 ст. с. Прошова, ВПТУ №1 м. Тернополя, Технічному коледжі ТДТУ). Викладав різні навчальні дисципліни: у школі-весь курс шкільної історії від стародавніх часів і до новітньої історії України і світу, у ВПТУ – новітню історію та правознавство, у коледжі (ВУЗ 1-3 рівня акредитації) — політологію, соціологію та філософію.

У 2003 році заснував Федерацію бодібілдингу та фітнесу Тернополя. Почав проводити спортивні змагання, фестивалі, показові виступи, публікуватись у пресі, виступати по телебаченню на теми спорту, здорового способі життя.

З 2004 до 2007 року активно виступав як спортсмен, здобувши титули Чемпіона світу з жиму лежачи, віце-чемпіона світу та Європи з фітнесу, віце-чемпіона Європи з жиму лежачи, багаторазового чемпіона та призера Чемпіонатів України з бодібілдингу. Відновив виступи у 2013 році.

У 2004-2007 роках був віце-президентом кількох всеукраїнських федерацій: NABBA Україна, НАББА України, WPO/WPC України. Суддя міжнародної категорії з пауерліфтингу федерації WPO/WPC. Сертифікований персональний тренер федерацією WFF. Атестований боковий суддя Всеукраїнської федерації фрі-файту та контактних єдиноборств.

На фото: Віктор Мацикур з дружиною Галиною

Коментарі  

 
+2 #2 Yarko 17.10.2014 22:33
Я й справді думаю, що якщо Заставний пройде, то буде дуже круто для тернополя. Він такий чоловік, що свого не упустить і за рідне місто постоїть
Цитувати
 
 
+2 #1 Аня 17.10.2014 13:38
Ну як все почитати, що пишуть про Заставного, то скажу вам, що цей чоловік має стати нардепом, стільки всього рішає
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.