Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Цьогорічна виборча компанія діючого народного депутата Олексія Кайди дається йому дуже важко.

І не лише тому, що перемогу важче втримати, ніж її здобути.

Олексій Петрович виявився не готовим до позачергових виборів і все йому йде не так.

Передвиборча кампанія пана Кайди почалася для нього задовго до його офіційної реєстрації та прес-конференції з цього приводу.

Критика сильних політичних опонентів була настільки рясною, що Олексій Петрович навіть не встигав щось придумати в своє оправдання.

Пропонуємо читачам складений нами рейтинг «ляпів» кандидата в народні депутати Кайди Олексія Петровича.

На першому місці, звичайно, ми розмістили вкрадену ним у свого побратима передвиборну програму (
Черговий популістичний промах Кайди). Нагадаємо, що в заголовках штаб Кайди прізвище та округ поміняв, а в колонтитулах – ні. Звідти всі і дізналися, чиєю насправді виявилася передвиборна програма, яку Олексій Петрович видав за свою.

Другого місця цілком заслуговує інформація, що пан Кайда ніякого відношення до АТО не має(
Народний депутат цинічно збрехав, що був на війні (документ)). Викриття в брехні дуже впливає на електорат, що вагається визначитися у своїх передвиборчих  симпатіях, і тому від кандидата саме на цю новину було подано оправдання.

На третю сходинку ми ставимо «липове» звернення міського голови Тернополя, де він засвідчує свою підтримку кандидату-побратиму(
Кайда за свої ж гроші поставив Надала на місце). Як виявилось згодом, цю інформацію на платній основі розповсюджували зі штабу Кайди, а на офіційних інформаційних ресурсах міської ради звернення Надала з цього приводу досі немає.

Четверте місце віддаємо новині про те, що Олексій Петрович не лише не виконав, але навіть і не підписав запропонований 2 роки тому міським головою Тернополя Меморандум про співпрацю між громадою міста та народним депутатом, якого громада обрала. 10 пунктів, які фінансово міська рада не спроможна потягнути самостійно, потребували підтримки з боку органів державної влади. Забезпечити цю підтримку якраз і мав обраний тернополянами Олексій Кайда. Але виявилось, що він обманув громаду ще на самому початку – так і не підписавши цей Меморандум. А раз не підписував, то логічно, що і не виконав.

І на п’яте місце ми поставили невиконання Кайдою своєї передвиборчої програми з 2012 року, офіційно розміщеної на сайті ЦВК. Зазначимо, що практично всі пункти є глобальними і Тернополя не стосуються. Але навіть в межах компетенції народного депутата, за Олексія Кайду частину програми виконав український народ, так і не дочекавшись, поки «не здригнулася рука» свободівців.

На завершення залишаємо місце під ще один пункт, оскільки Олексія Петровича останніми тижнями вже неодноразово бачили в стані подібному на алкогольне сп’яніння. Навіть в центрі Тернополя. Хоча сам нардеп стверджував, що він з часу його "роботи" головою Тернопільської облради в "завязці". . Якщо це підтвердиться, і Кайда почне «чудити», то такі витівки сміливо можна ставити на перше місце нашого рейтингу, які посунуть всі решта разом взяті передвиборчі події.

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+13 #1 око 17.10.2014 14:11
Кайда нічим не гірший від інших свободівців. Таких хапуг при владі ще не було за 23 роки.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.