Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

  Краяни, я ОЛЕГ БАРНА пропрацювавши більше 20 років учителем зрозумів – щоб виховання добропорядності, національної самоіндентифікації, не розбивались об жорстоку буденність де все продається  ПОТРІБНО ДІЯТИ!

ДІЯТИ ЄДНАЮЧИСЬ з іншими ПАТРІОТАМИ, яких не зважаючи на всі старання Московії, ще залишилось немало.

ПАТРІОТАМИ, що керуються Гаслом –

Хто, якщо не ми! Коли, як незараз!

Саме цим я керувався їдучи на Майдан, за власним бажанням пішовшивоювати в зону АТО.

Я зрозумів – щоб жертва героїв Небесної сотні та війни на сході не була даремною потрібно зламати хребет корумпованій системі.

Йдучи у Верховну Раду я усвідомлюю що там буде битва з прихованим ворогом, що ненавидить все українське – Путінською 5 колоною, яка старається потрапити у парламент від псевдопроукраїнських партій та як безпартійні самовисуванці

Мої знання, досвід та принципова позиція спираючись на  Вашу довірою, яку я ніколи не зраджу стануть тією зброєю що забезпечать нам перемогу.

Знаю Ви зробите правильний вибір, однак я хочу щоб цей вибір був переконливим, як це було на президенських виборах!

Слава Україні!

Ми поспілкувались з людьми які добре знають Олега Барну:

Сава Люда. Вчитель Білобожницької ЗОШ тел.0986475159.

Я знаю Олега із студентських років, разом вчилися на фізматі. Невластиво для математиків і фізиків був спортсменом збірної області, гарно вчився, приймав участь у клубі КВН, а на п’ятому курсі у жовтні 1990р. поїхав на студентське голодування у Київ нікому не сказавши. До честі наших викладачів, його не виключили за пропуск, як в інших вузах.

Пізніше працюючи вчителем у Білобожниці він завжди був на захисті простих людей. У 1997-99 він виводив вчителів району на дорогу у м.Чорткові , щоб заставити владу виплачувати заборговану за 8місяців зарплату, організував масові позови до суду для виплати пенсіонерам  заборгованих пенсій.

У 2001р. в районі організував акцію «Україна –без Кукчми»,  та провів у Києві перд адміністрацією Президента символічне захоронення кучмократії, де нп труні писано «Привіт з Чорткова!

У 2004р. разом із односельцями їздив у Східні регіони для контролю на 2-3тури виборів, потім з ними на помаранчевого Майдану і був там активістом.

Тому не було дивно для мене, що з 1грудня 2013р. він був не у школі а  на майдані у Києві, з якого повернувася у школу лиш у березні. Правда тричі приїжджаючи для лікування простуди і бронхіту, він таки ходив у школу щоби наздогнати програму з фізики, бо ж відповідальний за дітей випускників. Здається, що чим би він не займався (чи у фізиці, чи підготовці до змагань, чи в сільській раді, чи в юридичній або громадській справі) він стає найкращим.

 Ліда Нога , зауч Білобожницької ЗОШ.тел.0963819160

Власним прикладом і авторитетом привчив учнів до того, що легкого хліба не буває, що для досягнень і перемог  потрібна важка праця, тренування,  Навів дисципліну в школі, відівчив учнів курити, вечорами перевіряв бари.

Сам з ними тренується, загартовує їх, діти роблять сальта, взимку розтираються снігом, але ніхто не захворів.  І на змаганнях наші учні перші.  Пам’ятаю, як перевіряючий із прокуратури якось забіг в шкільний туалет,  шукаючи курців та не знайшов навіть бичків. А на його запитання «чому не курите?», старшокласник відповів: «Якби у вас вчив Олег Степанович, то Ви б також би не курили».

А на випускому сказав «Не всім бути математиками чи фізиками, але кожному з вас Бог дав  до чогось талант чи до металу, чи землі, або до малярства. . Головне, щоби ви залишалися ЛЮДЬМИ»

Л.Волошин Методист районого віддіу освіти.

Дячуючи родині Барнів, їх синам, котрі перемагали в обласних предметних олімпіадах по фізиці, інформатиці, астрономії,  наукових роботах з математики, були призерами всеукраїнських Олімпіад, наукових робіт.  Чортківський район піднявся значно у рейтингу.

Олег Степанович – старший вчитель вищої категорії, а дружина Ольга Василівна кандидат наук, доцент, викладач університету, автор підручників із інформатики. Це розумнв родина.

 Сергій Бойчук морський піхотинець ЗСУ, зараз проходить службу в вч А

 Мене вчив Олег Степанович. Багато батьків нарікали на його вимоги з прикладної фізпідготовки на уроках ДПЮ, кроси (які по програмі відмінили), віджимання в упорі лежачи в рукавицях на снігу (а він сам був по пояс роздітий і без рукавиць), підтягування не менше  20разів (а не 11  як  по програмі)  на «12» балів, вміння робити силові виходи на перкладині, орієнтуватися на місцевості, надання першої допомоги , строєву і т.д. і завжди наголошував виконання присяги для служіння народу, країні, а не владі.

Зате попавши до армії ми всі зрозуміли наскільки він був правий і а ті батьки, що раніше нарікали тепер йому дякували.

Він казав «У армії ніхто вас не буде питати чи ви бігали кроси чи ні. Ви повинні бути завжди готові виконати бойове завдання по захисту України, народу і своєї родини.» Він став нам другим батьком і наставником.

Саварин Богдан, житель м.Чорткова, пенсіонер військовий.тел.0963392187

Я не вмію говорити, але про Олега скажу. Раніше я  чув про нього різне, щось влада по газетах, щось міліція, прокуратура.

Але познайомився з ним на Майдані. Побачив його в «бійні» з «Беркутом», почув його логічні, неполітизавані  зате сміливі і мудрі, що надихали до рішучості  виступи зі сцени Майдану, яким аплодували прості люди більше ніж політикам, його запросили до своєї команди  афганці, після Майдану я бачив як він ставив на місце заступника обласного еколога, який закривав очі за мор риби спиртзаводом у Марилівці, та за викиди сир заводу у Серет, я бачив як ректор Тернопільського економічного університету погоджувався на обґрунтовані зауваження Олега Степановича щодо необдуманого  скорочення першим  Чортківського інституту, я бачив різкий і справедливий виступ Олега  на вченій раді перед  гнилою професурою ( і не скоротили якби Олег не пішов до армії.

Я бачив,  як заступник командуючого ВПС України генерал-лейтенант Шатов, котрий прибув в Чортків після зупинки вивозу плит з аеродрому,   погодився на вимогу Олега про недопущення подальшого дерибану аеродрому та збереження території військового містечка у власності Армії (бо деякі дільки вже хотіли їх роздери банити). . як він  разом із священниками, владикою та церквами та однодумцями організували збір коштів на бронежилети, кивларові каски, прбори нічного бачення, тощо для наших бійців і т.д.  говорять, що один в полі не войн.

Але це не стосується Олега. Він один буде йти до кінця. Це людина  зі сталі.

Микола Бухта Афганець із Києва активіст Майдану тел..0680024361.

З  Олегом  я вперше зустрівся  на Майдані, почув його виступи зі сцени, побачив його у суточці з «беркутом», бачив як він поранений  зі сцени закликає нас всіх триматися і це надихало.

За Олега я впевнений, він лідер, за ним йдуть дюди йому вірять. Олег  скоріше загине ніж зрадить. І з ним я пішов би у розвідку.

Олег Сиротюк, підприємець м.Чортків  тел..0675498875

Знаю, що один чиновник скаржився, що з Барною не можливо домовитися.

І це дійсно так, бо із злодіями-корупціонерами Олег ніколи не вів жодних домовленостей і не йшов з ними на жоден компроміс.  Він не тільки зумів не раз захистити себе проти сфабрикованих прокуратурою проти нього кримінальних справ  за нібито умисну невиплату працівникам зарплати (а насправді казначейство блокувало 4 місяці рахунки за вказівкою голови РДА)про нібито побиття голови РДА і його заступника і т.д. але він зумів виграти суди проти влади, повернувши громаді  кошти, 200га. землі і майно (4будівлі) громади. Так ніхто не захищав свою громаду людей не те що в районі а навіть в області і Україні.

Його не можливо купити і залякати.

Судя Степан, житель с.Нагірянка. 0987741914

Тільки тоді як Олег Барна залишив Нагірянку ми зрозуміли, що втратили дуже багато, ми зрозуміли на скільки він був правий і далекоглядний, наскільки він був прямий і відвертий. Наскільки він був сміливий і рішучий в захисті земель, майна і бюджетних коштів громади від свавілля корумпованої районної влади.

Та час розтавив все на свої місця.

Районні чиновники, які його оббріхували а нас обманювали пізніше були посаджені за хабарі, чи зміщені з посад. А Олег Степанович став для нас ще більшим авторитетом.

Про нього красномовно сказав колишишній його опонент Ю.Кукуляк на сесії райради під час обговорення кандидатів на посаду голови РДА, звертаючись до  В.Шепети «Якщо ви в районі зробите десяту частину того, що в Нагірянці зробив Олег Степанович, то вам  ціни не буде.»

Петро Остафійчук , викладач фізвиховання Борщівського коледжу.тел.0974313693.

 З Олегом познайомився у 1995р. на  чемпіонаті України із зимового поліатлону (лижна гонка 10км, стрільба, підтягування). Він тоді став срібним призером. Пізніше ми їздили на чемпіонат світу у Казань (Росія) і для мене було великим здивуванням, коли я взнав, що він викладач не фізкультури, а саме математики і фізики.

Дерен’юк  Ярослава, вчитель-пенсіонер с. Ридодуби тел. 51631

Коли  Олегу Степановичу, що викладав математику і фізику, дали ще малювання, вчителі гадали, що це будуть посередні уроки учителя непрофесіонала. Та якби бачили як вчителі сусідніх шкіл, розбирали  його навчальні малюнки, зроблені  на відкритому уроці на ходу на великому ватмані пензликом  і гуашю, навчаючи дітей техніки малювання птахів.

У 2000р. Олег   об’єднав жителів сім навколишніх сіл та організував білобожницьку правозахисну групу, для захисту людей і дітей від перслідування правоохоронних органів та від протиправного відключення електроенергії в населення, шляхом акції перекриття дороги в с. Білобожниці, куди і ми їздили.

Люди вистояли, дітей захистили, начальника міліції і голову РДА зняли з посад. Олег нас навчив захищати себе і своїх дітей.

Гнатюк Ярослав, житель с.Бабинці, Борщівського району, однополчанин Олега Барни по АТО, зараз в Дебальцево, Донецька область. Тел..0981312572

Я бачив як Олег Степанович поставив на місце зазнайкуватого генерала і як Олег  захистив солдата від зарозумілого офіцера.  Він справжній товариш і боєць..

Саварин Володимир, селище Заводське тел. 0970599861.

Знаю Олега по правозахисній, громадській діяльності. Олег- людина честі, математик, дипломований  менеджер-управлінець, юрист,  спортсмен, має залізний характер,боєць.

Його не обманути, не купити, не залякати, не зламати. В цьому переконалися і ті, кого він захищав-прості люди, і ті, з ким він боровся- корумповані чиновникиі, правоохоронці-прокурори. В розмові все розтавляє на свої місця в логічній послідовності, говорить чітко, аргументує, із-за чого  чиновники просто не можуть з ним говорити.

А тому його влада боїться як чорт ладана.

 Ще пригадую як у 2000р. його висунила громадськість району до Верховної ради на довиборах (коли Драч пішов у міністри)і як легко Олег  знявся заради спільної справи- проходження єдиного кандидата –патріота С.Жижка, якого представляла Слава Стецько,  і який не пройшов, бо, чесно, йому було далеко до Олега. Ми тоді дуже обіжалися на Олега, нерозумі учи, його пожертви заради спільної справи. Гадаю, цим сказано все.

Красовський Ігор , медик с. Нагірянка.0679365239.

Олега влада хотіла купити, блокувала рахунки в селищній раді, не даючи змогу виплатити бюджетникам зарплати, відрізали газ, світло, на нього в 2003р. нападали працівники міліції і арештовували за вказівко тодішнього голови РДА, прокуратура фабрикувала кримінальні справи, залякували, щоби усунути з посади, чи просто його оббріхували чиновники та районна провладна  газета «Голос народу», щоби він не мішав їм розкрадати селище. Олег не тільки вистояв, але й поставив їх на місце, захистивши себе в судах (і нетільки), громаду від розкрадання бюджетних коштів, земель і комунального майна корумпованою владою району і області від 2003 по 20010р.

Подумайте люди. Якщо Олег  в жорсткій опозиції до влади, до прокурора, начальника міліції району і області, публічно їх критикував, викриваючи їх корумповані зв’язки, то уявіть собі, куди б його «запхала» ця корумпована система якби Олег дозволив собі щось протизаконне! Все дуже просто!

Коментарі  

 
+2 #2 Андрійг 22.10.2014 20:48
Він нормальний мужик. І на Майдані себе гідно показав. Але прикро що подався до партії. І тепер на кожному кроці співає оду Порошенку. Відчуває моє серце що скоро у нас з"явиться ще один "царь"якщо все так далі і буде іти.
Цитувати
 
 
+2 #1 свідок 21.10.2014 14:44
гідний мужик, хочеться вірити що наші люди дозріли да таких парламентарів
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.