Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У 2012 році аграрний олігарх з Настасова, генеральний директор корпорації “Агропродсервіс” Іван Чайківський (на фото) покинув фракцію Партії регіонів у Тернопільській районній раді, яку він і очолював.У тому ж році він балотувався в народні депутати, неофіційно заручившись підтримкою Партії регіонів.

alt Сьогодні ж цей міліонер вдає з себе палкого патріота і лає на чім світ стоїть банду Януковича, до якої і сам був причетний, адже досить комфортно почував себе в команді Президента – втікача.

Тепер він «співає» зовсім інше. Читайте і дивуйтеся, як людина за два роки кардинально міняє свою позицію і при цьому без жодних докорів сумління піариться на темі Небесної сотні:

«Напруга у суспільстві через війну на сході загострила сприйняття кожним повсякденної дійсності. Люди, як оголений нерв, болісно реагують на агресію ворога, на несправедливість і неправду.

Найприкріше те, що ворог не лише зовні, він причаївся і у власній державі. На наших очах банда Януковича свого часу прийшла до влади і безперешкодно грабувала народ. Не всім тоді вистачило духу і сміливості чинити опір.

Але, на щастя, в Україні знайшлися тисячі і тисячі сміливців, що не побоялись. Вони голіруч, беззахисні пішли під кулі. Багато з них загинули за свободу, за світле майбутнє України. Вони вибороли її ціною власного життя.

Та чи все ми робимо, аби належно пошанувати пам’ять Героїв Небесної сотні, тих, хто віддав своє життя в зоні АТО, чи належно дбаємо про їхні родини? Чи робимо для себе правильні висновки з трагічних уроків історії?

Нещодавно відкрили пам’ятник Героям Небесної сотні у Козові. Корпорація «Агропродсервіс» долучилася до його спорудження. Кожен район Тернопільщини увіковічнює у монументах своїх Героїв. То чому це не робиться у Києві?

До виборів у Верховну Раду України залишилися лічені дні. Усі політичні партії звертаються до виборців за підтримкою. Серед кандидатів чимало таких, які мають право отримати народну довіру. Проте у загальному виборчому хорі появились нахабні і цинічні голоси тих, хто ще вчора грабував Україну і її народ; призвів до загибелі Героїв Небесної сотні та сотень українців на Донбасі.

Маємо проявити мудрість і витримку та голосувати лише за представників демократичних партій. Будьмо достойними пам’яті Героїв Небесної сотні, усіх українців, які полягли за незалежність нашої держави».

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...