Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Є в Тернополі такий собі "наполеонівського вигляду" Іван Омелян. Молодий чоловік давно «працює» там, де є грантові гроші. Ну "грантоїд" він.  Цьогоріч він себе називає координатором громадської мережі «Чесно». Днями він запостив на своїй сторінці в соцмережі провокативну замітку, начебто лідер «Правого Сектору» Дмитро Ярош приїхав у Тернопіль на броньованих джипах з мигалками та озброєною охороною.

Такої відвертої провактивної брехні давно не було. Ну, хіба, коли свбодівець Олексій Кайда поширював платні матеріали, нібито що він є воякою добровольчого батальйону «Січ» і бере участь у війні з Росією.

Найогидніше в цій ситуації, що представник «Чесно» цинічно збрехав. Адже всі, хто зустрічав Яроша в Тернополі, не бачили жодних мигалок на автівці воїна, броньованих джипів чи автоматників, які розугювали б Тернополем. Однодумці лідера «Правого сектора» вимагали в Івана Омеляна спростування його брехні. Але він і досі мовчить.

Таке от  «Чесно» на Тернопільщині….

На фото першому - брехня з акаунту Омеляна в соцмережі...

alt

Наступні світлини дійсно з фотозвіту перебування Дмитра Яроша у Тернополі від Тараса Савчука...

alt

alt

alt

Коментарі  

 
0 #3 Петро 1 23.10.2014 13:04
Ні така брехня була в Ковалика :) І коли це вже Кайда воював з Росією? В нас є війна з Росією? :) В нас АТО, а автор цього опусу не дуже відрізняється від Омеляна і Ковалика :)
Цитувати
 
 
+3 #2 пппмр 21.10.2014 19:56
брехун тай годі
Цитувати
 
 
+4 #1 башка і два вуха 21.10.2014 19:54
Ваня давно працює на Барну і Заставного, створив їм зомбовану молодь типу "Файного міста" в лиці "презерватизатор а" Ергешова і строїть із себе великого демократа і тіпа тренера большого ...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.