Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Редакція сайту "Тернопільський тиждень" навчилася передвиборчу агітацію читати між рядками.

По-перше, так можна дізнатися не лише те, що пропонується читачу вже, але і як воно може повернутися в найближчому майбутньому.

Наприклад, всі помітили, як команда "Блоку Петра Порошенка" порозкладала по поштових скриньках газету з агітацією за свою політичну силу. Але мало хто звернув увагу на останню сторінку (див.фото), де подано власні розрахунки анонімних соціологічних досліджень та політичного моделювання.

Там відсутня ВО "Свобода", яка, за словами її лідера та представників, є партнером "Блоку Петра Порошенка" на цих позачергових парламентських виборах.

Свободівці не перестають "примазуватися" до імені Президента, повсякчас наголошуючи, що на мажоритарних свободівських округах, команада Порошенка не висунула своїх представників.

Натомість, президентська політична сила взагалі не розглядає ВО "Свобода" реальним гравцем в наступному політичному сезоні. Згідно даних газети "Блоку Петра Порошенка", ВО "Свобода" не долає 5% прохідного барєру та не буде представлена в Парламенті 8 скликання.

Тепер цілком стає зрозуміло, чому свободівці так агресивно чіпляються за імя Президента: вони хочуть зберегти хоча б мажоритарників, бо з провалом на виборах партійного списку вже, мабуть, змирилися.

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+4 #4 Жека 29.10.2014 11:00
Жиди злили свободу!
Цитувати
 
 
-1 #3 Місько 23.10.2014 08:57
ви Брехлива газєтйонка
Цитувати
 
 
0 #2 Місько 23.10.2014 08:53
Це не соціологи, а продажна підерастня, яка виконує заказуху президентської "партії"
Цитувати
 
 
-3 #1 Rentoniy 22.10.2014 17:54
бо порошенківці десь мали того хвоста свободу і їхнього кайду! зараз дієві партії державної влади - Яценюка Народний фронт і ця
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.