Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Під час проведення чергового передвиборчого мітингу, участь в якому взяв голова партії ВО "Свобода" Олег Тягнибок, ніхто не бачив поряд з лідером Сергія Надала. Не йшов він ні в супроводі, не виступав і з трибуни.

Зазначимо, що Сергій Надал також є свободівціем і саме цій партії він завдячує тим, що з безробітного колишнього податківця став міським головою Тернополя.

Хоча відомо, що Сергій Віталійович точно був в Тернополі, а вечір вихідного дня точно не проводив на роботі.

Ми вже згадували, що чільні свободівці з Тернопільщини, серед яких є і мер міста, проігнорували передвиборчий зїзд партії в статті 
Тягнибок має тернопільських високопосадовців-свободівців за ніщо?

Зараз наші прогнози кількамісячної давнини підтверджуються конкретними фактами, які свободівцям стає все важче приховувати від громадськості.

За поки що непервіреною інформацією, Сергій Віталійович (ми про це також згадували ще в квітні 2014 року у статті
Надал і Гринчишин планують стати міським головою Тернополя з допомогою Порошенко?вирішив стати першим міським головою-"тушкою".

Як тільки рейтинг Порошенка почав набирати обертів, політична чуйка не підвела Сергія Віталійовича. Вже тоді він шукав виходів на шоколадного олігарха.

Зараз, коли Порошенко став Президентом та має всі шанси отримати лояльну до себе депутатську більшість, Сергій Надал остаточно зрозумів, що погарантувати йому політичне майбутнє свободівці не зможуть.

Чи то Сергій Віталійович сам вирішив дистанціюватися від колишніх побратимів, чи то Тягнибок зрозумів справжню суть Надала і сам натякнув йому на його місце, факт залишається фактом - Надал активно шукає іншого політичного даху.

Питання не в совісті і не в грошах. Питання в майбутньому! Звісно, майбутньому Сергія Віталійовича!

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
0 #3 Місько 23.10.2014 09:00
дана газдєтка , рупор януковича
Цитувати
 
 
+1 #2 Krip 22.10.2014 19:25
Знову якась брідятіна від псевдожурналіст а
Цитувати
 
 
-3 #1 тернополяни 22.10.2014 14:17
:eek:-воровський нищій ВО члєн(х.йло)Надал впевнено тягне тягнибока до поразки своєю супер воровитістю з міського бютжету збудувавши собі за невеликий строк два королівські палаци в центрі міста і в пронятині буцім для сестри та щей прикупив віллу в Іспанії,наце все заробити за короткий час мерства неможливо не вкравши з бютжету кошти! Довіру до свободи підірвано і відновити може тільки строга нещадна люстрація з конфіскацією наворованнр та посадивши по закону за воровсво на нари в Надала і йому подібних ворюг! А поки цього нема ,то і довіри тернополян та обмеженних пільговиків-пенсіонерів воровській свободі небуде!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.