Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Кандидата в народні депутати, який нібито знаходиться в зоні АТО, Тараса Пастуха від початку виборчої кампанії ніхто не бачив. Для тих, хто його не знає єдиним місцем, де можна ознайомитись із претендентом на мандат є білборди та інша зовнішня реклама.  Разом з тим за кандидата ведеться дуже активна політична агітація. Питання лише в тому, хто її веде? Чи знає сам Тарас про ті обіцянки, які замість нього хтось дає?  А якщо ж він дистанційно керує виборчою кампанією, то коли встигає воювати? Чому інші хлопці, які знаходяться на передовій в зоні АТО, не рвуться в депутати, адже у них є на це повне моральне право? Та й взагалі, коли твої побратими сидять по окопах голодні, без амуніції та зброї, як можна витрачати сотні тисяч на самопіар?

Політичне хамелеонство Пастуха також не додає довіри. Член Української народної партії чомусь йде самовисуванцем, але до того ж його підтримує «Самопоміч». То за кого і з ким він?

До речі, головний лозунг «Самопомочі» - «Візьми і зроби». Варто було би запитати у працівників заводу «Опілля», а також  мешканців Бучача, що брав і як робив Тарас Пастух, призначений Януковичем на посаду голови РДА у 2010-му.  Чи може в зону АТО Тарас просто втік від люстрації, під яку вже потрапило кілька тернопільських чиновників?

У будь-якому випадку, йти на вибори «заочно» - неправильно. Бо як можна голосувати за примарного  кандидата? Тим паче сьогодні, коли від кожного депутата у ВР може залежати доля країни, такої безвідповідальності ми собі не можемо дозволити…

Коментарі  

 
-2 #9 Oleg Vasyl`ovych 23.10.2014 13:49
Ще одним недопрацюванням автора статті, на мою скромну думку, є відсутність в статті згадки про реальні альтернативні пропозиції на противагу кандидату Пастуху, якого з незрозумілих причин автор статті здається незлюбив (хоча не виключаю , що це просто суб’єктивна думка автора статті). Підсумовуючи, хочу зробити заклик до читача замість безіменного автора статті, який напевно побоявся себе назвати – ТЕРНОПОЛЯНИ обов’язково прийдіть на вибори і зробіть ПРАВИЛЬНИЙ вибір – головне, щоб цей вибір був ТВІЙ.
Цитувати
 
 
+1 #8 Oleg Vasyl`ovych 23.10.2014 13:48
Максимов (ну з цим зрозуміло - мєліціонєр та й годі, ця спеціальність у світлі останніх подій м’яко кажучи не у тренді), Муц (тут без коментарів, памятаєте - був колись такий "головний в області рєгіонал"), Ковалик (24-річний вчитель історії і права, якому все ж таки бракує життєвого досвіду як для майбутньго парламентаря, хоча якщо комусь подобається Заставний (попєрєднік Надала), який просуває по мажоритарці свого однопартійця- Ковалика, то свій вибір може зупинити на останньому), Прошкін (з цим кандидатом також все зрозуміло - комуніст) та декілька інших кандидатів (прошу у них вибачення, що не згадав їх прізвища, тим самим не прорекламував їх), присутність яких у виборчих перегонах є непомітною та не дуже виразною.
Цитувати
 
 
-2 #7 Oleg Vasyl`ovych 23.10.2014 13:47
В статті бракує викладу об’єктивної інформації (неважливо позитивної чи негативної – виборець сам собі розбереться), а не перенавантаженн ям постановок запитань до читатача. Іншими кандидатами-мажоритарщиками по 163 виборчому округу (м.Тернопіль) поруч із Пастухом є тепер вже 11 претендентів (раніше було 12, Бойко Катерина від «Правого сектора» здається зняла свою кандидатуру ), та й яких - "один поперед одного кращі" : Кайда (дійсний депутат з народним мандатом, ще той патріот-свободівець, який із своїм "побратимом" Надалом стілько "хорошого" для міста зробили, що й годі порахувати ці "добрі діла" – дєрібан землі та бюджету, чи не ці «добрі діла» Кайда намагається довирішувати впродовж останніх двох тижнів їздячи по Тернополю на позашляховику «Мітсубісі Паджеро» чи може він на ньому свою передвиборну агітацію проводить ,як Лєнін на бронєвіку),
Цитувати
 
 
+1 #6 Oleg Vasyl`ovych 23.10.2014 13:47
Перевіривши інформацію через Вікіпедію чи інші інтернет-джерела виявилося, що Пастух дійсно (а не як зазначено у статті "ніби-то") знаходиться в зоні АТО та є військовослужбо вцем розвідувальної роти 128-ої гірсько-піхотної бригади Збройних сил України (проходить військову службу за призовом під час мобілізації – а це як тепер кажуть зачьот!!!), працював головою РДА в період з 2008р. по 2010 роки в період президенства Ющенко, а не Януковича як зазначено у статті (а це як кажуть в Одесі – «двє большие разницы»), має дві вищі освіти -юридичну та економічну (отримав дипломи з відзнакою), має чотирьох дітей.
Цитувати
 
 
+3 #5 Oleg Vasyl`ovych 23.10.2014 13:31
Як пересічний виборець, який ще не визначився із кандидатом по "мажоритарці від Тернополя" за якого варто голосувати, сподівався прочитати у статті конкретику, а виявилося, що стаття про "Пастуха-привида" схожа на недолугу спробу когось із кандидатів під час виборчих перегонів облити брудом свого конкурента. Боремося за європейські цінності, світогляд і тому подібне, проте "конкуренти по виборчих перегонах" так і не навчилися чесно перемагати у виборчій боротьбі (а може просто не хочуть чи не вміють).
Цитувати
 
 
-1 #4 петро555 23.10.2014 11:49
Пастух призначений Ющенком в 2008-му.

Примітивна джинса
Цитувати
 
 
+6 #3 cholop 23.10.2014 11:43
Як за які гроші,рідненьки й тесць Джоджик Славцьо спонсорує, прихватизував він у свій час все , що можна було на Тернопільщині ,дозволяли бо свій у вишитий сорочці ходить, а скільки відкатів забрав від підприємців на розвиток підприємництва .
Цитувати
 
 
+2 #2 роман волошин 23.10.2014 11:20
Схоже на анонімку.
Цитувати
 
 
+3 #1 гонта 23.10.2014 11:18
Узгоджено-преречений чужак наречений йде чорною полосою невдач до рідного Бердянська. Прощавайте Олексію і Щасливої дороги!!!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.