Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Хто із тернопільських кандидатів до Верховної Ради  найдостойніший? (порівняння)

Віталій Максимов -7, Тарас Пастух-5, Іван Ковалик -3, Олексій Кайда -3.

Підсумовуючи таблицю,

Олексій Кайда набирає 3 бали

Олексій Кайда має політичний досвід, але оскільки він за фахом інженер-програміст, йому бракує необхідної для законодавчої діяльності юридичної підкованості. Підлягає люстрації, оскільки був головою Тернопільської обласної ради при президенті Януковичу. Залежний від політичних сил, зокрема від ВО «Свобода», до якого у тернополян чимало зауважень. Практично всі керівні посади на Тернопільщині впродовж останніх років займають «свободівці», але нікому не стало краще жити, більше того такої корупції і «дерибану», як за часів «Свободи» ні область, ні Тернопіль не знали.

У виборчій програмі Олексія Кайди, як і в його програмі 2012-ого року, нема жодного пункту, присвяченого вирішенню проблем тернополян. Виправдовуючи свою бездіяльність, в одному з нещодавніх інтерв’ю пан Кайда сказав, що нікому нічого не обіцяв. І цього разу він знову нічого нам не обіцяє.

 Та найбільше насторожує політична маніпуляція з узгодженням кандидатури Кайди з «Блоком Петра Порошенка». Справа в тому, що  президент заявив, що узгодження може мати місце тільки там, де існує ймовірність проходження до Верховної Ради комуністів або «регіоналів». У патріотичному Тернополі, як відомо, такої ситуації немає. Відтак чому Кайда заявляє про якісь домовленості - не зрозуміло. Схоже, він знову хоче заховатися за партійним брендом. Тепер уже - навіть не своїм.

Отож, тернополянам слід бути обачними, аби вдруге не наступити на підступні «свободівські» граблі.

Іван Ковалик набирає 3 бали

У Івана Ковалика малий життєвий досвід, він не має юридичної освіти, наразі працює вчителем. Не є самодостатнім, бо всім відомо, що його спонсорує одіозний  екс-голова Тернополя Роман Заставний. З його кишені і численні білборди по всьому місту, і сітілайти, і радіореклама, і телебачення. Зрозуміло, що політичний шеф Ковалика витрачає сотні тисяч не з милосердних міркувань, а щоб згодом повернути з дивідендами витрачені гроші на виборчу компанію свого протеже.

Відповідно голосувати у ВР Ковалик буде за наказом Заставного. Від нього Ковалик, схоже, і навчився говорити одне, а робити зовсім інше. Так в інтерв’ю у своїй агітаційній газеті Ковалик заявив: «Як і всі українці, я вже не вірю політикам, бо і на Майдані, і в зоні АТО гинуть не депутати, не чиновники, не міністри, а рядові українці. І коли ми з батьком зносили шини на Майдані, політики тільки стояли на сцені й позували перед камерами…». Нині молодий кандидат, підтриманий «Народним фронтом», сам активно позує перед камерами поряд з урядовими політиками, яким нібито не довіряє.

Люстрації Іван Ковалик не підлягає, бо був на Майдані, але чомусь під час призначення керівника обласної міліції «Самооборона Майдану Тернопільщини» під його керівництвом підтримала одіозного Василя Облещука. Того, хто відправляв на столичний Майдан тернопільських беркутівців, інструктував їх та розганяв місцевих майданівців. Того Облещука, який потрапив під закон «Про очищення влади» і був звільнений з посади. Як могло таке статися? Схоже, і тоді Коваликом хтось активно маніпулював. Та чи потрібен тернополянам такий депутат-маріонетка?

Тарас Пастух набирає 5 балів

Кандидат у народні депутати Тарас Пастух має управлінський та політичний досвід, юридичну освіту, однак підлягає люстрації, оскільки за часів Януковича (у 2010 році) працював головою Бучацької районної державної адміністрації. Та найбільше запитань виникає щодо «дистанційної» виборчої кампанії Тараса Пастуха. Знаємо, що він нині нібито перебуває у зоні АТО, проте повним ходом ведеться агітація за нього. Якщо Пастух веде передвиборчу кампанію через членів свого штабу, то як встигає воювати? А якщо віддано захищає Україну, то хто замість нього проводить кампанію? А, отже, й обіцянки дає не Тарас Пастух, а якась зацікавлена особа, яка потім може заявити, що нікому нічого не обіцяла. Це несправедливо щодо  громади: або воюй, або займайся виборами. Війна - не засіб для піару. Нині чимало тернополян тримають оборону в зоні АТО, троє наших земляків несуть службу у найгарячішій точці — Донецькому аеропорту, тим не менше вони не балотуються заочно до Верховної Ради.

Людина, яка побувала на передовій в зоні АТО, не може витрачати такі необхідні для закупівлі військової амуніції, спорядження, харчів кошти на політичну рекламу. А, зважаючи на численні білборди, сітілайти з Пастухом у новенькій військовій формі, складається  враження, що і цей політик використав війну в цілях піару.   

Не зрозумілим є і те, кому підтриманий «Самопоміччю» самовисуванець, котрий до того ж є членом Української народної партії, буде відробляти у Верховній Раді? Тарас Пастух - найзагадковіший серед тернопільських кандидатів, оскільки досі так і  не зрозуміло: де він, від кого він та з ким він… 

Віталій Максимов набирає найбільше балів (+7), тому що:

1.      Має досвід (а нині його досвід роботи в правоохоронних органах необхідний у боротьбі з бандформуваннямита корупцією).

2.      Кандидат юридичних наук (знає, які закони необхідні, і вміє працювати в правовому полі).

3.      Віталія Максимова звільнили з роботи за президентства Януковича.

4.      Віталій Максимов — один із небагатьох генералів, які з перших днів підтримали Майдан.

5.      Сам себе фінансує і не буде відробляти спонсорам.

6.      Самовисуванець, тому не служитиме партійним бонзам, а тільки громаді.

7.      У програмі Віталія Максимова є цілий розділ про проблеми Тернополя і шляхи їх вирішення.

Отже: Віталій Максимов — найдостойніший  кандидат у народні депутати від громади Тернополя, оскільки для нього головне — донести і вирішити проблеми рідного міста і виправдати довіру тернополян.

                        

 

 

Коментарі  

 
+1 #2 patriot 24.10.2014 15:19
Максимов і його досвід найпотрбінші в цей момент
Цитувати
 
 
-2 #1 реальненький 24.10.2014 13:34
тут навіть фотки - у трьох з пригрітих кабінетів, а в Ковалика - з Майдану! ось кого треба вибирати тернополянам!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.