Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Російська економіка тримається на газі. Можливо, не вся і не на 100%, але питома вага від видобутку та продажу блакитного палива дозволяє суттєво поповнювати бюджет такої великої країни.


Зрозуміло, що Росії невигідні навіть найменші спроби будь-якої держави, яка поки що купує російський газ, шукати альтернативні джерела енергії. І Росія зробить все, щоб не втрачати газової монополії.

Прикладом вже є Україна.

Ще на початку 2012 року, перед черговими виборами Путіна на посаду президента, піднімалася тема розробки в Україні покладів сланцевого газу, про що можна прочитати
ТУТ

Головна перевага сланцевого газу – близькість до ринків збуту. В Україні обсяг досліджених і оцінених обсягів сланцевого газу складає 1.2-5.0 трлн. куб. метрів – головно на Західній Україні та у Донбасі (див.фото).

Саме тоді тодішній голова Тернопільської обласної ради свободівець Олексій Кайда під різними надуманими приводами зробив все, щоб ідею з пошуком альтернативи російського газу вбити в зародку.

Що і було вигідно Росії та персонально Путіну. Не вірите - дивіться відео:

  

І ще одне


Натомість Донецька та Луганська обласні ради таки надали відповідні дозволи. А це прямо суперечило економічним інтересам Росії, і саме тому там зараз силами російських найманців та частин регулярної армії знищується вся інфраструктура.

Чим довше відбудовуватиметься Донбас, тим довше руки не дійдуть до сланцевого газу.



Можна багато сперечатися щодо технологій видобутку, але не можна починати суперечку там, де Україна відстоює свої економічні інтереси та хоче стати енергетично незалежною країною. В першу чергу, від Росії - країни-агресора.

Якщо свободівці підігрували інтересам Москви, будучи керівниками органів місцевого самоврядування, то аж страшно уявити, що вони роблять в стінах Парламенту, маючи доступ до державної таємниці та впливаючи на прийняття рішень.

«Тернопільський тиждень»

                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.