Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сесія Тернопільської міської ради 28 жовтня планує поновити договір оренди землі площею 0,0575га за адресою вул.За Рудкою-Чехова близькому другу Надала, голові земельної комісії міської ради, свободівцю ФО-П Гладкому М.П.

Поновити договори хочуть з моменту його закінчення ще на 5 років для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованою автостоянкою та приміщеннями громадського призначення  за адресою вул. За Рудкою-Чехова.

Звідси можна зробити висновок, що в Гладкого не все так добре з фінансами, якщо він не встиг побудувати задумане в часі попередньої дії договору.

Зараз, користуючись близкістю до міського голови та партійною дисципліною в лавах свободівців, договір Гладкий поновить, не виключено, що і "заднім числом".


Проект № 17   Вносить В.Л.Кібляр
Про поновлення договору оренди землі площею 0,0575га за адресою вул.За Рудкою-Чехова ФО-П Гладкому М.П.
Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Гладкого Михайла Петровича, керуючись ст.12, 122, 124 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Поновити фізичній особі-підприємцю Гладкому Михайлу Петровичу (ід. номер 2315....) договір оренди землі площею
0,0575 га (кад.номер 6110.....) з моменту його закінчення терміном на п’ять років для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованою автостоянкою та приміщеннями громадського призначення  за адресою вул. За Рудкою-Чехова.
2. Зобов’язати фізичну особу-підприємця Гладкого Михайла Петровича в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

Коментарі  

 
0 #1 Антон 28.10.2014 12:47
Візуалізація проекту будинку:
andrevit.com/proekty-2/bahatokvartyrny j-zhytlovyj-budynok-po-vul-za-rudkoyu-v-m-ternopoli.html
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.