Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як це не дивно, але тернополяни дарма нарікають тільки на міського голову, звинувачуючи його в дерибані землі громади. Дуже часто мешканці міста самі підказують Надалу і команді, де ще є не "прихватизована" земельна ділянка.

Полюбляючи фотографувати красиві пейзажі міста, пильнуйте, щоб в кадр не потрапляли вільні клаптики землі, які міська рада може згодом швиденько віддати потрібним людям.

От нещодавно тернополянка сфотографувала з власного вікна перший сніг, як вже на цю сесію виноситься проект рішення про виділення земельної ділянки, яку видно на фото.


Проект № 152  Вносить В.Л.Кібляр
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0270га за адресою вул.Чумацька - Спадиста гр.Боднарчуку А.І., Пукліч Т.Т.
Розглянувши звернення гр.Боднарчука Анатолія Ігоровича, Пукліч Тетяни Тадеївни, керуючись ст.12, 40, 89, 118, 121 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Дати дозвіл гр.Боднарчуку Анатолію Ігоровичу (ід.номер 29782
…..), Пукліч Тетяні Тадеївні (ід.номер ...) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у спільну сумісну власність площею до 0,0270га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул.Чумацька - Спадиста.
2. Зобов’язати гр.Боднарчука Анатолія Ігоровича, Пукліч Тетяну Тадеївну в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення.
Міський голова  С.В.Надал

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.