Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Поки націоналісти волосся на головах рвуть в здогадах, чи набере  «Свобода» омріяних 5%, чи зі свистом пролетить повз Верховну раду 8 скликання, на Тернопільщині вже можна робити певні політичні прогнози. Не чекаючи на завершення підрахунку голосів, зрозуміло, що тернопільських «свободівців» у  ВРУ буде представляти лише Михайло Головко. 

Позаяк Олексій Кайда не зумів дистанціюватись від діянь свого побратима з податкової і поки що мера Тернополя Сергія Надала, то в результаті отримав лише третє місце на парламентських перегонах по місту Тернополю. 

Ще одному свободівцю, «фейсбучному воїну» Володимиру Стаюрі, який наразі є керівником партії в нашому краї, із його 25 місцем у списку теж нічого «не світить».

Останні дні на посаді голови Тернопільської облдержадміністрації "доживає" і ще один свободівець Олег Сиротюк.

Можна наводити безліч причин втрати рейтингу Олексія Кайди, котрий ледве не до останнього дня вважався фаворитом, але відомо, що «короля робить свита».

Тому за втрату «Свободою» мандату по місту Тернопіль «дякувати» будуть і керівникові штабу Олексія Петровича, голові Тернопільської міської організації ВО «Свобода» Роману Навроцькому. Той зумів на радість опонентам зробити все можливе і фактично спакував Кайді чемодани на Бердянськ.

Звісно, це фігуральне висловлювання, оскільки пан Кайда, який останніми днями переживає не найкращі часи і заливає власну поразку чаєм, нікуди з Підгороднього, де він вибудував оселю на пів мільйона доларів, не дінеться.

Не виключено, що Роман Навроцький знав що робить, адже із Михайлом Головком його пов’язує давня дружба, до того ж вони земляки, і тепер саме переможець по північному округу в статусі нардепа буде робити погоду в партійному осередку на Тернопільщині.

Проте навряд чи за програш Кайди Навроцького і далі триматимуть при міській організації партії, і його разом з «патроном» Кайдаю пошлють у політичне заслання. Тому Головку і карти в руки, як то кажуть.

бобко володимир, тернопіль, свобода, депутат, тернопільський тиждень Очевидно, що тепер міську «Свободу» очолить хтось з його свити. Як варіант, керівником може стати інший депутат обласної ради Володимир Бобко, котрий вже багато років є правою рукою Михайла Головка та чи не єдиним із обласних депутатів, хто залишився в його команді. І варто додати, що саме Бобко є одним з небагатьох, хто у «Свободу» прийшов давно і за переконаннями, а не задля депутатства.

Не виключено, що тепер Головко розставлятиме «своїх» не лише в місті, а і по області. Цікаво, як на таку перспективу дивиться Надал, адже з Кайдою вони, м’яко кажучи, одне одному «горло перегризали», в результаті чого «податкова хватка» таки взяла гору. І одіозний мер Тернополя все ж поки буде при посаді, а Кайда пішов у історію.

Чи буде така ж історія у Надала з Головком? Побачимо згодом.

Коментарі  

 
+1 #5 Ромко Навромко 28.10.2014 19:03
а що,Бобко нормальна альтернатива. а ромко най йде бавити "молоду" жону :lol: :lol: :lol:
Цитувати
 
 
-1 #4 антисволотівець 28.10.2014 17:57
попри інших - Володимр дійсно нормальний мужик, поважаю і поважати буду і якщо ваш прогноз збудеться - то тим паче і ваше ЗМІ зауважаю...
Цитувати
 
 
+5 #3 Жека 28.10.2014 17:46
хай Місько Головко не дуже тішиться своєю перемогою) скоро, дуже скоро і його відтиснемо геть! достав своїм нічогоробленням , хамством і підкупом священиків! Архиєпископ Нестор напряму підтримує Михайла Йосифовича ;-)
Цитувати
 
 
0 #2 Місько 28.10.2014 16:25
А чого автор допису так переживає за партійні справи СВОБОДИ, надумав вступати , то вперед.
Цитувати
 
 
+3 #1 смайл 28.10.2014 16:20
Ця зміна буде лише на краще.Але навряд чи Бобко погодиться стати до штурвалу "Титаніка",він надто розумний для цього.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.