Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Пан Надал — найодіозніший політик міста, мабуть. Про нього говорять і погане, і хороше. Останнього, чомусь, в рази менше, особливо за останні рік-два. А поки собаки лають, мер  іде… Іде на сесію міської ради, аби «заколядувати», як розповідають небайдужі.

У вівторок Тернопіль сколихнула новина про зміни у виконавчому комітеті міста. Проте мало хто знає, завдяки чому такі метаморфози відбулися. Як розповідає наближене до Надала коло осіб, все сталося не за «дякую», пише ternopilinfo.com

Справа в тому, що перед сесією міської ради, Сергій Віталійович зібрав депутатів об’єднання «Свобода» і «роздав», так би мовити, «стимул» для голосування. Цей «стимул», за чутками, пан міський очільник оцінив у  600 доларі за те щоб ті проголосували за зміни у виконкомі. Арифметика не складна: 31( кількість «свободівців в міськраді) * 600 = 18600 зелених!

 

А чи не «зажирні» гроші, як для чиновника, що заробляє трішки більше 10 тисяч гривень в місяць? Чи він накопичував їх роками, як і на інші «великі» інвестиції ( як от, за чутками,  квартира для доці за два мільйони, джип для неї ж..)

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.