Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

 Вже кілька днів поки-що народний депутата Михайло Апостол, який з відчутним розривом програв дострокові парламентські вибори 26 жовтня цього року по 166-ому виборчому окрузі, намагається тероризувати людей методами режиму Віктора Януковича. Зокрема, працівники УМВСУ вечорами заходять до житла людей з вимогою дати пояснення щодо результатів та явки на згаданому волевиявленню. Першими під такий удар потрапили члени багатьох дільничних комісій у Теребовлянському районі. Михайло Апостол не може змиритися зі своїм програшем і заявляє про масові проти нього фальсифікації. Хоча голослівні вислови нічим не підтверджені: Комітет виборців України і «Опора» не задокументували жодного порушення, а представники «Правого сектора» повідомили про прозорість процесу голосування на 166-ому виборчому окрузі. Крім того, жоден спостерігач чи член дільничної виборчої комісії від всіх політичних сил не зареєстрували скарги про порушення.

Люди залякані і не бажають спілкуватися з журналістами, адже бояться фабрикування кримінальних проваджень проти себе. «Проти нас справжній звір – Михайло Апостол, - сказала одна із жительок Теребовлянщини, яка працювала рядовим членом ДВК. – Ми його бачили лишень раз – напередодні попередніх виборів до Верховної Ради. Тоді він приїхав із відомим співаком. Дуже затримався. Люди почали розходитися із холодного залу будинку культури. Пан Михайло кричав на сільського голову та директора клубу, аби ті повернули всіх назад. Потім політик вийшов на сцену. Його відверто похитувало, язик заплітався. У залі почали перешіптуватися, що кандидат тоді від «Батьківщини» перебуває у нетверезому стані. Та ми все ж повірили йому. Адже Апостол обіцяв встановити пластикові вікна у сільській школі, а також всіляко сприяти нашим соціальним ініціативам. Тоді ми дали надзвичайно велику кількість голосів – більше шестиста. Та жодного встановленого вікна так і не побачили. Не побачили у себе в селі більше і Михайла Апостола».

Після цього у теребовлянському селі чули про Михайла Апостола ще раз. У важку ситуацію потрапила маленька дівчина, яка потребувала термінової операції. Знову звернулися до діючого нардепа. Жодної копійки від нього не надійшло, зате парламентар Апостол одразу розповів про свою допомогу за допомогою соціальних мереж.

«Люди ще досі не можуть зрозуміти, як можна піаритися на чужому горі, при цьому нічим не допомігши», - додала жіночка.

Варто зауважити, що Михайло Апостол постійно вихваляється зв’язками на найвищому рівні. Зокрема, з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим. Саме звернення до останнього і спровокувало міліційське переслідування жителів сіл на Теребовлянщині. Тепер Апостол обіцяє продовження історії і по інших трьох районах виборчого округу №166. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці: «Думаю завтра будуть відкриті кримінальні справи ще в Гусятинському, Бучацькому і Монастириськоиу районах щодо фальсифікацій на виборах. Фактів і доказів більш, ніж достатньо. Та й весь час збільшуються. Жаль ,що можуть потерпіти не організатори ,а стрілочники».

Михайлу Апостолу насамперед не подобається той факт, що його результат значно менший, аніж політичної сили «Народний фронт», від якої він балотувався. Різниця тут сягає вражаючих майже десяти відсотків. Громада одразу чотирьох районів вирішила не підтримати колись обраного ними політикана, який встиг змінити «Батьківщину» на «Народний фронт».

Ще десь Михайла Апостола обурює висока явка. Та от у селі Лошнів Теребовлянського району розповіли, що у них громада постійно активно відвідує вибори. До того ж, на минулих виборах абсолютна більшість при вражаючій явці проголосували якраз за Михайла Апостола. Тоді він не натравлював на них міліцію за такий прояв громадянської позиції.

Ватро проінформувати, що у сам день виборів, 26 жовтня, на самого Михайла Апостола надходила досить неоднозначна інформація. За словами очевидців, нардеп займався нав’язливою агітацією за самого себе (дехто цю агітацію називав терором) у села Ласківці, Слобідка, Застіночне та Острівець, що на Тереболянщині. Він роз’їжджав по селах на крутому джипі з одним із керівників місцевого господарства та спонсором своєї виборчої кампанії Романом Когутом. Також відомо, що «спонсорство» пана Романа тривало навіть під час голосування. Підприємець часто запрошував голів ДВК до себе в автомобіль на розмову, а потім на довго пропадав з ними.

У селі Слобідка хід голосування особисто контролювала давня соратниця Апостола, ще досі представниця «Батьківщини», заступниця голови Теребовлянської РДА Марія Чех. Держслужбовець зареєструвалася на дільниці позаштатним кореспондентом одного з політичних бойових листків. За цілий день голосування Михайло Апостол кілька разів заїжджав на розмову до своєї соратниці.

Нагадаємо, що перемогу по 166-ому виборчому округу отримав представник «Блоку Петра Порошенка» аграрій Микола Люшняк. Він набрав більше 40 відсотків голосів або майже 50 тисяч голосів, випередивши Михайла Апостола на цілий десяток тисяч голосів.

        

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.