Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Після опублікованого рейтингу тих, кого можна вважати переможцями дочасних парламентських виборів, про що «Тернопільський тиждень» писав у статті Рейтинг справжніх переможців парламентських виборів, логічно, що мав би бути і рейтинг тих, кого можна ввжати невдахами цієї кампанії.

А тому ТТ й пропонує власний список лузерів, які не тільки програли, але і набралися сорому за свої дії. Чи то пак - за поради своїх піарників.

Але то нічого - можливо, будуть думати ці невдахи в майбутньому, кого в радники на час виборів запрошувати.

Отже, частині з цих невдах цьогорічних перегонів спокій тільки сниться - адже підготовка до місцевих виборів 2015 року буде не з легких.

олексій кайда, нардеп, фото, тернопіль, посада, тернопільський тиждень   1 місце: однозначно - Олексій Кайда. 

 Олексій Петрович за одну виборчу ніч втратив все - рейтинг, команду, статус в партії, друзів.

 Його перемоги почалися у 2009 з посади голови обласної ради, а завершилися ганебним 3-місцем та справедливо отриманим прізвиськом "брехун".

 Олексій Кайда не виконав ні своєї передвиборчої програми, ні даних у 2012 році обіцянок. Не помогло йому і імя Президента, яким Кайда маніпулював, як тільки хотів. Тернополяни так і не відчули, що мають в Парламенті захисника, що лобіює їхні інтереси.

Найцікавіше, що не відчув цього і однопартієць Кайди мер міста Сергій Надал, якого Кайда особисто знайомив з Тягнибоком та проштовхував в мерське крісло. Перемоги свободівців почалися з Тернополя, але в городян рука не здригнулася...

«Тернопільський тиждень»

Продовження рейтингу-статті далі…

Коментарі  

 
0 #3 антисволотівець 04.11.2014 13:03
Цитую Тарас:
Кайда - достойний політик і справжній патріот!
ага, тернополяни показали зайді який він достойний :lol:
Цитувати
 
 
-1 #2 Тарас 04.11.2014 12:44
Кайда - достойний політик і справжній патріот!
Цитувати
 
 
+2 #1 лесь 03.11.2014 22:22
мудило, звісно, цей кайда, але й інші не кращі. А надал хоч і краде але й робить таки дещо. Було б гірше, якби тільки крав і ніц не робив як заставний, чи левків
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.