Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

ТТ продовжує публікувати власний список тернопільських лузерів, які не тільки програли, але і набралися сорому за свої дії на цьогорічних дочасних виборах до Верховної ради України.

Але, нагадаємо, частині з цих невдах цьогорічних перегонів спокій тільки сниться - адже підготовка до місцевих виборів 2015 року буде не з легких і вона вже фактично почалася.

ландяк петро, тернопільський тиждень Отже, після «лідера» нашого рейтингу Олексія Кайди, про що ми писали в Рейтинг невдах цьогорічної виборчої кампанії (частина 1) на думку редакції 2 місце посідає Петро Ландяк

 

Ще в травні, коли "Громадянська позиція" зайшла у Київраду, їй пророкували парламентське майбутнє.

Тернополянин Петро Ландяк, який вклав не одну сотню тисяч гривень і отримав заздалегідь прохідне 6 місце в партійному списку, вже фактично вважався народним депутатом, "обломався".

Адже партія не набрала навіть 5 процентів і до Верховної ради не потрапила.

Враховуючи вік політика та його попередні спроби брати участь у виборах, пана Ланядка вже можна зараховувати до лави запасних. Навіть якщо партія відродиться з новими обличчями, то Петро Дмитрович може стати максимум консультантом...

  3 місце. Василь Деревляний. Василь Тимофійович програв не одні вибори.

Крах ВО "Батьківщина" почався в фракції партії в міській раді, коли з неї вийшло 6 депутатів, внаслідок чого Деревляний втратив більшість та програв неоголошену політичну війну тодішньому меру Роману Заставному. 

Потім програш обласних виборів у 2009 році, скандал на місцевих виборах 2010 року, коли в міську раду зайшло лише двоє партійців, і то їх виключили з партії.

деревляний василь, тернопільський тижденьНе зміг Деревляний реабілітувати себе і на виборах Президента, коли Юлія Тимошенко в травні 2014 отримала рекордно низький результат підтримки на Тернопіллі.

 

Зараз історія поставила жирну крапку на цілій епосі, яка просякнута політичними скандалами, підкилимними іграми, махінаціями, вимаганнями та шантажем.

Чого вартий лише той факт, що помічником нардепа Василя Деревляного до 2012 року був нардеп-свободівець 7 скликання, відомий своїм прізвиськом "Пупс", якого донедавна вважали справжнім господарем партії "Свобода" 

Нагадаємо, що в час, коли Кривецький (він же "Пупс") працював помічником Дереавляного, Батьківщина не виграла жодних виборів, натомість розквіт почався у свободівців, які запевняли, що перемоги почнуться з Тернополя. Чи не тому свободівці перемагали, що Василь Тимофійович "злив" їм область на догоду свого впливового помічника?

Рейтинг справжніх переможців парламентських виборів

 

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+2 #2 Максим 04.11.2014 17:06
Відсутність таких людей як Ландяк в парламенті, це зле. Адже цей чоловік реально допомагає тернополянам.
Цитувати
 
 
+1 #1 Максим 04.11.2014 16:59
Не знаю за інших, а те що Ландяка не буде у Верховній раді, це зле. Цей чоловік реально допомагає тернополянам.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.