Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопільська міська рада, управління освіти і науки, управління культури і мистецтв, Тернопільське міське об`єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Тараса Шевченка

Запрошують до участі у конкурсі кращої гуморески, сатири, шаржу, карикатури, який буде проведено з 10 листопада до 5 грудня 2014 року в культурно-просвітницькому центрі «Поступ Просвіти» (м. Тернопіль. вул. Кардинала Йосипа Сліпого, 3, каб. 3), з нагоди 125 річниці від дня народження українського письменника-гумориста Остапа Вишні (Губенко Павло Михайлович, 1889-1956 рр.)

«У здоровому тілі - здоровий дух» - гласить народна мудрість. Щоб зберегти тіло і душу здоровими, необхідні щоденні сміхотерапія й трудотерапія - «Без труда – нема калача». Сміх людський – чудесна штука. Він – мистецтво і наука у житті і для життя. Добрий сміх, веселий сміх, здоровий сміх, що гріє всіх, не б`є, не мучить, а на світі жити учить, тим-то й бажаний для всіх!

Усміхнімося, щоб життя нам посміхалося!

Умови конкурсу:

-   Гумор і сатира. Обсяг твору 1-2 сторінки друкованого тексту

-   Дружній шарж, карикатура. Ілюстрація виконана довільною технікою на форматі А4.

Роботи прийматимуться щоденно з 15 до 16 години з 10 листопада до 5 грудня 2014 року в приміщенні культурно-просвітницького центру «Поступ Просвіти».

Рекомендована тематика робіт: політична, проукраїнська, націоналістична.

Робота має бути підписана: вказано прізвище, ім`я, по-батькові виконавця; вік; місце навчання чи праці (назва навчального закладу, клас, курс, місце роботи, займана посада).

Засідання журі та визначення переможців конкурсу відбудеться 7 грудня 2014 року з 11 год. в приміщенні культурно-просвітницького центру «Поступ Просвіти».

Нагородження переможців конкурсу буде проведено 14 грудня 2014 року о 16 год. в приміщенні Тернопільського міського об`єднання ВУТ «Просвіта» ім.. Т. Шевченка (вул. Кардинала Йосипа Сліпого, 3, каб. 3)

Передбачено виступ учнівських, студентських та робітничих колективів.

Номінації конкурсу:

-   Гумор, сатира: молодші учасники - 14-18 років;

 старші учасники – від 18 років.

-     Дружній шарж, карикатура: молодші учасники - 14-18 років;

старші учасники – від 18 років.

У кожній з номінацій буде визначено три призові місця. Переможців нагороджуватимуть дипломами й цінними подарунками.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.