Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сергій Надал, міський голова Тернополя поки що,  після позачергових виборів до Парламенту почав нове життя - готється до свого другого переобрання на посаду міського голови Тернополя.
Якщо врахувати, що він позбувся з одного боку партійного нагляду (ВО "Свобода" вилетіла з політичної вищої ліги), а з іншого - одного з найімовірніших своїх конкурентів (Тарас Пастух став нардепом), то шанси вдруге покерувати містом в Сергія Віталійовича таки вимальовуються.

Політика

Тонучий корабель ВО "Свобода" пішов на політичне дно саме вчасно.

З Сергія Віталійовича, який виховувався в кращих традиціях податкової служби часів Азарова, такий свободівець-націоналіст, як з глини куля.

Використавши побратимів для свого обрання міським головою, Сергій Надал розуміє, що саме час вийти за рамки вузькопартійності та оголосити себе мером всіх тернополян.

А тут якраз так вдало "Свобода", в тому числі, і завдяки таким недолугим керівникам, як Сергій Віталійович, втратила підтримку українців. Тепер пан Надал, як то кажуть, мер "на виданню": чи захоче якась політична сила зробити ставку на нього, отримавши відразу на старті твердих 12-15% голосів симпатиків.

З одного боку це може бути і "Блок Петра Порошенка", який не має своєї кандидатури, а колишній мер Вінниці стане впливомим переговорником між командою Президента в Тернопільській області та кандидатом Сергієм Надалом.

А з іншого - партія "Самопоміч", де знайомства по лінії місцевого самоврядування тягнуться до міського голови Львова Андрія Садового.

Однак, якщо пригадати, що ні Гройсман, ні Садовий на запрошення Надала так і не приїхали до Тернополя, щоб захищати місцеве самоврядування (читай: Надала персонально), то і там і там Сергій Віталійович може отримати гарбуза.

Ще один зі способів - спробувати себе самовисуванцем, однак на пояснення, чому ти зрадив свою партію в найскладніший для неї період, треба викинути кругленьку суму американської валюти.

А Сергій Віталійович не любить тратити, він любить заробляти...

Продовження далі…

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
0 #2 ганна придушана 11.11.2014 08:35
А на хрена ж нам нгац1онал1ст? Ми що фашисти, чи що? Що ви, як придурки, причепилися до того нац1онал1зму. Людям жити треба, д1тей ростити, мати якусь тверду землю п1д ногами, а не займатися химерами, котр1 хтось хворий на голову придумав майже 100 рок1в назад Все це давно вже стало 1стор1ею, а ви все повторюете дурниц1. А т1, хто вас закликае до цього нац1онал1зму сам1 гол1 1 бос1 не ходять, 1 сво1х д1тей на в1йну не посилають, вони мають 1 1жу, 1 нерух1м1сть в своему розпорядженн1, а вас використовують т1льки для виконання свое1 загарбницько1 мети. Невже в 21-й в1к ви цього не розум1ете 1 п1дтримуете хворих на всю голову людей?
Цитувати
 
 
+2 #1 Юля Петрова 11.11.2014 00:27
За короткий час на цьому сайті десь 5 публікація про надала. І так, виглядає ніби сам Сергій Віталійович просив редакцію ТТ: Ну нагадайте тому Гройсману і Садовому щоб не забули про мен! Проблема у тому, що вони очевидно ТТ не читають))
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.