Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Осіння активність мера Тернополя Сергія Надала у місцевих ЗМІ пояснюється просто – він фактично розпочав нову передвиборчу кампанію, щоб у 2015 році знову стати міським головою. Чи вдасться це йому – покаже час. Ми ж віримо, що тернополяни вже не такі «лохи», як були кілька років тому і повірили податківцю і популісту-свободівцю. Ганебна поразка Олексія Кайди на цьогорічних виборах до Парламенту це доводить. Але ми вирішили продемонструвати, обєктивно, що обіцяв Надал у 2010 році, що він виконав, а де надурив тернополян. З нашими коментарями...

 Програма кандидата на посаду міського голови Тернополя від ВО «Свобода» Сергія Надала та єдиної згуртованої команди ВО «Свобода» в змаганні за депутатство у Тернопільській міській раді

Ми – Українці. Ми – у своїй, Богом даній країні.
Даруй нам, Боже, звитягу,
щоб стати творцями Великої Держави.

«Головною метою діяльності Всеукраїнського об’єднання «Свобода» у Тернополі є стрімкий соціальний, економічний та культурний розвиток міста на засадах справедливості, відповідальності та порядку. Для досягнення цієї мети команда «Свободи» має чіткий план негайних першочергових дій, а також заходів, передбачених на перспективу наступних років».

Зараз ці пафосні слова «єдиної згуртованої команди ВО «Свобода» звучать, як знущання над тернопільською громадою. Свободівці не лише мало що виконали зі своєї передвиборчої програми, але і викликали до себе огиду за всі дії Сергія Надала на посаді міського голови.

Пропонуємо нашим читачам самим переконатися у виконанні обіцянок свободівцем Сергієм Надалом та його побратимами.

Протягом першого місяця роботи команда «Свободи» у Тернопільській міській раді під проводом Сергія Надала зробить:

Обіцяне

Стан виконання 

Безкоштовний проїзд пільгових категорій, в тому числі – пенсіонерів, інвалідів, ветеранів ОУН-УПА. Скасує незаконне рішення Тернопільського міськвиконкому, яке обмежує кількість пільговиків у маршрутках.

Не виконано.

Обмежено проїзд пільговиків до 3-х осіб, неодноразово підвищувалася вартість проїзду.

Запровадження публічності та відкритості міської влади. Пряма трансляція сесійних засідань.

Виконано частково.

Трансляція тільки в мережі Інтернет.

Прибирання під’їздів та ліфтів.

Виконано частково.

Це і так мають робити ЖЕКи за кошти з квартплати.

Безкоштовні юридичні консультації пенсіонерам, багатодітним сім`ям та іншим пільговим категоріям працівниками юридичного управління міської ради.

Виконано частково.

Це і так має робити юридичне управління в рамках власних повноважень. Ефективність таких консультацій досі під питанням.

Прийняття Статуту міста, у якому будуть передбачені громадські слухання та місцеві референдуми зі всіх важливих питань життя як всього міста загалом, так і окремих мікрорайонів, вулиць, будинків.

Виконано.

Статут прийнято, але громада і далі ні на що не впливає.

Створення духовної ради міста з представників тернопільського духовенства, яка матиме контрольно-ревізійні функції щодо дій всієї міської влади.

Виконано.

Рада створена, однак вона ні разу не оголосила своєї позиції щодо проблем, які озвучувала громада щодо діяльності міської ради

За перші 100 днів зробить:

Обіцяне

Стан виконання

Освітлення вулиць, дворів будинків, парків у нічний час. Використання енергоощадних ламп.

Виконано частково.

Це і так має робити КП «Тернопільміськсвітло» відповідно до своїх статутних завдань.

Громадський контроль за діяльністю ЖЕКів – якістю та своєчасністю їх роботи.

Виконано частково.

Однак про яку громадськість йдеться і коли вона звітувала про проведений контроль – невідомо.

Своєчасне очищення доріг і тротуарів від снігу та льоду зимою.

Не виконано.

Три зими з чотирьох - повний провал з очищенням міста від першого снігу. Дві зими підряд винними були не комунальники, а надмірна кількість снігу, який випав … взимку. Доведення до банкрутства КП «Тернопільська МШЕД». Невиконаною цю обіцянку вважає і громадський сайт «Владометр» - http://vladometr.org/promises/?p=95&s=broken

Введення в експлуатацію за межами міста сміттєсортувальної лінії, придбаної Тернопільською обласною радою.

Не виконано.

Сміттєсортувальна лінія стала металобрухтом і знаходиться на території сміттєзвалища в м.Скалат. Невиконаною цю обіцянку вважає і громадський сайт «Владометр» 

За перший рік роботи зробить:

Обіцяне

Стан виконання

Ремонт і благоустрій зупинок громадського транспорту, обладнання їх навісами.

Виконано частково.

Зупинки безкоштовно  передані бізнесу під влаштування магазинів та кіосків. Це викликало черговий скандал, пов'язаний з надмірно великими площами, які передаються для таких цілей.

В лікарнях та поліклініках право продавати ліки буде надано лише комунальним аптекам, що дозволить знизити ціни на ліки.

Не виконано.

Створення мережі кабінетів первинної діагностики онкологічних захворювань.

Не виконано.

Відновлення старих дитячих та спортивних майданчиків. Реконструкція спортивних майданчиків шкіл на яких будуть займатися спортом жителі мікрорайонів.

Виконано частково.

Благоустрій парків та місць відпочинку тернополян.

Не виконано.

Парки зменшили свої площі, неодноразово виникали скандали, пов’язані зі знищенням зелених насаджень.

Створення мережі соціальних магазинів – торгівля продуктами харчування і одягом українського виробництва за доступними цінами – у всіх мікрорайонах Тернополя.

Не виконано.

Спочатку декілька магазинів з’явилося, згодом всі вони закрилися.

Створення стипендіального фонду від міськради для талановитих учнів і студентів, а також вчителів і викладачів, завдяки яким були досягнуті високі результати у навчанні.

Виконано частково.

Встановлення у парках біотуалетів.

Виконано частково.

Як правило, вони з’являються під час масових заходів, і їх постійно не вистачає.

За наступні роки зробить:

Обіцяне

Стан виконання

Безкоштовно для тернополян – за рахунок місцевого бюджету – встановлення дахових котелень у багатоповерхових будинках. Відновлення цілодобового постачання гарячої води. Безкоштовно для жителів (за рахунок міського та державного бюджету) встановлення теплових лічильників, що дозволить тернополянам сплачувати лише за фактично спожите тепло у квартирах.

Не виконано.

Нічого не зроблено і для того, щоб отримати обіцяний кредит на 10 мільйонів євро та грант на 5 мільйонів євро на модернізацію системи теплопостачання.

Переведення бюджетних установ (лікарень, дитячих садочків, шкіл) на котельні, які працюють на альтернативних видах палива. Це дозволить зменшити навантаження на місцевий бюджет та залежність від зростання ціни на російський газ.

Не виконано.

Облаштування кабінетів сімейного лікаря у новобудовах Тернополя для обслуговування тернополян за місцем проживання.

Не виконано.

Запровадження програми безкоштовної діагностики у дитсадках і школах. Пересувні стомалотогічний кабінет та кабінет УЗД.

Не виконано.

Підігрів тротуарів у зимовий період у місцях підвищеного травматизму – вул. Партіарха Мстислава (від вул. Руської до майдана Мистецтв), вул. Шашкевича, вул. Острозького (ділянка від вул. Руської до вул. Шептицького). А згодом – і на інших вулицях центральної частини міста.

Виконано частково.

Доцільність такого кроку досі ставиться під сумнів експертами. Мінусовий економічний ефект з влаштування та обслуговування першого тротуару з підігрівом збило бажання будувати такі ж на інших вулицях.

Зведення соціального житла за доступними цінами – на земельних ділянках, які міська рада виділятиме для цього на безкоштовній основі. Це дозволить забезпечити житлом працівників бюджетної сфери – медиків, освітян, а також ветеранів ОУН-УПА та молодих сімей.

Не виконано.

Земельні ділянки безкоштовно передавалися друзям мера та комунальним підприємствам, які без конкурсу шукали інвестора на будівництво.

Будівництво нових сучасних дитячих майданчиків в тернопільських дворах будинків.

Виконано частково.

Під світка фасадів будинків в історичному центрі міста та пам`яток архітектури в нічний час.

Виконано частково.

Запровадження для учнів тернопільських шкіл нового навчального предмету «Історія Тернополя» та розробка сучасного підручника з історії міста.

Виконано.

Ремонт під’їздів та підвалів будинків.

Виконано частково.

Капітальний ремонт доріг і прибудинкових територій.

Виконано частково.

 

І на завершення пропонуємо низку обіцянок мера міста Тернополя Сергія Надала зі згадуваного вже нами сайту «Владометр». Київські журналісти показали їх як такі, що досі перебувають в роботі, хоча каденція Сергія Віталійовича на посаді міського голови вже закінчується. Щодо окремих з них – тернополяни, очевидно, матимуть свою думку, від якої київським широко відкриються очі ;)

      надал сергій, обіцянки, програма, тернопільський тиждень      

надал сергій, обіцянки, програма, тернопільський тиждень

надал сергій, обіцянки, програма, тернопільський тиждень

надал сергій, обіцянки, програма, тернопільський тиждень

«Тернопільський тиждень»

 

 

 

 

Коментарі  

 
+2 #4 Анджей 14.11.2014 10:42
Цитую фат:
Іване - КАШМАР я=це насправді те що ти людей обзиваєш бидлом. Надал зробив більше ніж усі попередники разом узяті. Я особисто патріот Тернополя і бажаю його розвитку тому голосувати на виборах точно буду за Надала!!!

Ти не патріот Тернополя, ти сраколиз Надала, бо такого розкрадання комунального майна як при Надалі не було при жодному іншому мерові, хоч і вони не святі були
Цитувати
 
 
-7 #3 фат 13.11.2014 12:14
Іване - КАШМАР я=це насправді те що ти людей обзиваєш бидлом. Надал зробив більше ніж усі попередники разом узяті. Я особисто патріот Тернополя і бажаю його розвитку тому голосувати на виборах точно буду за Надала!!!
Цитувати
 
 
+5 #2 Іван Тернопіль 13.11.2014 11:55
кашмар. які наші люди дйсно б и дло. це лисе їх обікрало так, як ніхто ще раніше. нічого не зробив абсолютно!!!
Цитувати
 
 
-3 #1 ГАЛ 12.11.2014 15:13
Не сприймаючи "Свободи" вважаю що при Надалі місто оживає. Всі попередники ні шеляга не варті.Але все зразу не робиться. І голосуватиму за нього.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.