Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Про те, що свободівці складають повноваження керівників Міністерств, багато хто з експертів відгукувався позитивно. Зрозуміло, що програвши вибори та втративши довіру громадян, треба мати мужність піти з влади.

Однак, переносити цей пафос на місцевий рівень - це вже лукавство.

Треба пригадати, що ВО "Свобода" на Тернопільщині є партією влади з 2009 року, а не півроку, як це є у випадку з Міністрами. Про яку Президентську вертикаль говорить Сиротюк, якщо він був головою ОДА в області, де свобоівці декілька років перебувають при владі.

Тому на рівні України ще можна пояснити заяви про звільнення тим, що відповідальність за стан справ мають брати на себе партії, що перемогли на виборах.

Але на Тернопільщині інформація про складання повноважень виглядає як втеча від відповідальності за зроблене свободівцями у владі. З іншого боку, якщо побратими Тягнибока такі принципові, то чому повноважень не склав голова обласної ради Василь Хомінець та міський голова Сергій Надал? Чи на них вже не поширюється партійна дисципліна?

Зрештою, самі ж свободівці хвалилися, що "перемоги почнуться з Тернополя". Може час давати задній хід?

"Тернопільський тиждень"

Коментарі  

 
+1 #3 Андрійг 16.11.2014 20:23
Цитую Паша:
Надала обрала громада і він їй звітував і буде звітувати. І ніяка партія не переконає Надала робити по іншому.

Чи звітував Надал громаді про те, наскільки врізав парки - не звітував
Чи звітував Надал громаді скільки земельки віддав кішеньковим своїм фірмочкам - не звітував.
Чи звітував Надал чому виконавчому комітету делеговані повноваження сесії - не звітував
Зато добре починає піаритись на чужих досягненнях. Мудак твій Надал, Пашо.
Цитувати
 
 
-1 #2 Паша 16.11.2014 17:56
Надала обрала громада і він їй звітував і буде звітувати. І ніяка партія не переконає Надала робити по іншому.
Цитувати
 
 
+3 #1 Юля Петрова 14.11.2014 18:51
такі дії свободи є підтвердженням, що вони є партією політикантів, а не професіоналів і патріотів.По перше їх дії - це біг на випередження, бо коли їх почнуть звільніти через профнепридатніс ть, тут вони не зможуть нічого пояснювати. А так виглядає, ніби логічно, і є можливість співати ту саму пісню: Яка ж фігова влада!!, а от ми Свобода не такі. З 2009 р. свобода в Тернополі і є влада, і видно що за ці роки вони свого патріотизму і професіоналізму не довели, тому нічого не залишається, як зібрати пакунки і йти геть. По друге, якби вони були патріоти, то ніколи б не боялися брати на себе відповідальніст ь, за будь-яких обставин. І ще одне на замітку свободівцям: Ви на тому популізмі, який у вас був вже не випливите. Тому, або шукайте нові партії, або змиріться, що ви лузери.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.