Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Днями, 12 листопада, відбувся черговий збір допомоги для бійців у АТО. Власне, розпочався він ще вчора, коли я під*їхав до дуже хорошої жінки, пані Ольги, і отримав велетенську перину та 400 доларів. А сьогодні, впродовж 6 годин люди зносили на канал все, що зображено на фото, а це: десятки ковдр, десятки комплектів термобілизни, светри, куртки, "бєрци",шкарпетки, футболки, шапки, спальники, ліки, харчі, прилади для артилеристів, елементи живлення, цигарки, «буржуйка!!!», листи та дитячі малюнки.
Приємно щоразу бачити старих добрих друзів, які не пропускають жодного збору і привозять не тільки ті речі, про які я прошу у своїх повідомленнях на ФБ, але й посильну фінансову допомогу. Я не можу не відмітити декого з них: Віктора, який щоразу привозить повний багажник харчів, який допоміг вже тисячами батарейок і сотнями ліхтарів, і знову підсобив зарядним для АКБ. Попри це вкотре допоміг грошима, 5000грн. Прийшли діти з 149СШ (Солом*янка), які зробили осінній ярмарок, заробили 3500грн і віддали в спільну скарбничку. Знову завітали 2 друга айтішника, вкотре передали 8000грн. Дівчинка Наталка, яка завжди приходила з сумними очима, а сьогодні прийшла з веселими і з 2000гривень. А та старенька жіночка, яка приходила сьогодні 2 рази… спочатку принесла трошки харчів, повернулась за 2 години і принесла ще кілька теплих светрів…може чоловіка, може сина, не знаю. Але то було дуже сильно!
Загалом, сьогодні було зібрано 125 292грн і 500$. Заради справедливості варто відзначити, що з цієї суми левову частку (100 000грн) приніс один чоловік. Звати Ярослав. У пейнтбольних колах більш відомий як Hunter Hulk. Потім він ще трохи покопирсався у кишенях і віддав все, що ще залишалось – кількасот гривень та 100$. Спасибі Тобі, друже. Завтра ж роблю передоплату за 110 комплектів зимової форми! 
Тепер трошки аналітики, приємної і не дуже. По-перше, ми сьогодні зібрали максимальну кількість коштів, за всі рази зборів. Це добре. По-друге, за 2 тижні на гривневий рахунок в Приваті надійшло 140 371.19 грн. Це теж добре (хоча й заставляє ностальгувати за тими часами, коли подібна сума легко збиралась за 3 дні). По-третє, і це погано, практично не видно нових людей. Ні, вони є, але 80% тих хто приходить – це все одні і ті ж люди. Завтра бус піде на Схід. По поверненню у нас будуть нові задачі. Наступний збір я збираюсь робити 18-го листопада і знаю, що основні київські донори не встигнуть накопичити коштів до наступного збору, люди просто фізично не встигають стільки заробляти, щоб на такому рівні так часто допомагати. Тому буду дуже уклінно просити про максимальне розповсюдження і цього посту і всіх наступних, які будуть пов*язані з активностями по допомозі хлопцям на фронті, бо люди «видихаються», потрібна свіжа кров, а з цим зараз, як я помітив, трохи сутужно.
Ще раз дякую усім, хто сьогодні потурбувався про те, щоб нашим хлопцям було тепло, вони мали що їсти і чим лікуватись! На тижні розпишу на що підуть кошти. Усім хто не в Києві, але має бажання допомогти викладаю внизу банківські реквізити.
День був прожитий недаремно! Ми – сила! Слава Україні!!!

Гривні
ПриватБанк
Номер картки 5168 7420 6353 7207

№ рахунку 29244825509100
МФО 305299
ЄДРПОУ 14360570
Притула Сергій Дмитрович
ІПН 2975800618

USD
Beneficiary Prytula Serhiy
Account 5168742060489527
Bank of beneficiary PRIVATBANK DNEPROPETROVSK,UKRAINE
SWIFT CODE: PBANUA2X
Intermediary Bank JP MJRGAN CHASE BANK NEW YOURK, USA
SWIFT CODE: CHASUS33
Correspondent account 0011000080

EUR
Beneficiary Prytula Serhiy
Account 5168742060489444
Bank of beneficiary PRIVATBANK DNEPROPETROVSK,UKRAINE
SWIFT CODE: PBANUA2X
Intermediary Bank Commerzbank AG Frankfurt am Main Germany
SWIFT CODE: COBADEFF
Correspondent account acc № 400 8867004 01

Джерело: 20 хвилин, блог Сергія Притули

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.