Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Не смійтеся, але мер Тернополя Сергій Надал, який ось уже чотири роки є головним дерибанщиком земель в обласному центрі, в чому йому допомагає свободівська депутатська більшість в міській раді, видав розпорядження: «Про оптимізацію роботи комісії по вирішенню земельних спорів»

Тобто чиновник, який і є головним каталізатором земельних скандалів у Тернополі, демонструє електорату міста (яке він знову хоче очолити і розкрадати ще 5 років, своє бажання пояснити людям, що він дбає про місто).

Нонсенс? Брехня? Чи просто Надал і досі вірить, що тернополяни лохи, яких можна знову обдурити на популізмі? Вже його побратим Кайда так думав. І де він тепер? Правильно, в Підгородньому і в місцевих кнайпах, де, звісно, попиває чаїJ

А ДАЛІ, ВЛАСНЕ, популістичне  РОЗПОРЯДЖЕННЯ Надала

З метою належного розгляду звернень фізичних та юридичних осіб, оперативного реагування на повідомлення про земельні спори, вжиття відповідних заходів та висвітлення інформації в мережі «Інтернет», керуючись Земельним кодексом України та Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1.Комісії по вирішенню земельних спорів здійснювати розгляд всіх спірних земельних питань, висвітлених в засобах масової інформації та у зверненнях, які надійшли на адресу Тернопільської міської ради.

2.Засідання комісії проводити двічі на місяць або по мірі необхідності за участю начальника управління правового забезпечення Печіля О.В., начальника служби містобудівного кадастру управління містобудування, архітектури та кадастру Захарчука В.В., зацікавлених осіб, представників засобів масової інформації, заявників.

3.Щоп’ятниці управлінню організаційно-виконавчої роботи надавати голові комісії по вирішенню земельних спорів копії звернень, скарг та інформаційних запитів, які надійшли через відділ звернень та контролю документообігу, відділу зв’язків з громадськістю та засобами інформації – копії публікацій в ЗМІ з спірних земельних питань.

4.Начальнику відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації Калуш К.В. забезпечити пряму трансляцію засідань комісіі в мережі «Інтернет».

5.Комісії за результатами роботи надавати пропозиції міському голові щодо внесення змін до рішень міської ради або виконавчого комітету чи надання доручень відповідно до компетенції.

6.Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

Склад цієї комісії викликає ще більший сміх, оскільки тут майже всі свободівці, які допомагають Надалу в дерибані земельних ділянок у Тернополі ...

№ 5/4/69                                                                                                        24.11.06

Про затвердження складу комісії по вирішенню земельних спорів

До рішення внесено зміни відповідно до рішень міської ради від 27.11.2008 р. № 5/22/68, від 08.04.2011 р. №6/7/106, від 06.06.2013 р. №6/34/4

З метою вирішення земельних спорів, відповідно до вимог ст.158, 159, 160, 161 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань регулювання земельних відносин, природокористування, охорони довкілля, приватизації та оренди землі, з питань архітектури, будівництва та розвитку міста, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Створити комісію по вирішенню земельних спорів щодо меж земельних ділянок, які перебувають у власності і користуванні громадян та додержанню правил добросусідства в складі:

Фостяк Олег Степанович - начальник відділу містобудівного планування управління містобудування, архітектури та кадастру – голова комісії;

Костишин Олександр Васильович - головний спеціаліст відділу містобудівного кадастру управління містобудування, архітектури та кадастру, заступник голови комісії.

Члени комісії:

Бурда Ірина Йосипівна - депутат Тернопільської міської ради (за згодою);

Михальчук Оксана Юліанівна - головний юрисконсульт відділу претензійно-позовної роботи та представництва інтересів в судових інстанціях управління правового забезпечення;

Руцький Ярослав Антонович - головний спеціаліст відділу використання земельних ресурсів;

Савечко Павло Михайлович - головний спеціаліст з питань ОСББ відділу експлуатації та ремонту житлового фонду управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології;

Сисюк Андрій Григорович - депутат Тернопільської міської ради (за згодою).

 

 

Коментарі  

 
+2 #3 Оксана Сергіївна 18.11.2014 11:05
Про злодіяння"Свободи" знають всі розумні тернополяни! Тільки свободівські сраколизи можуть тут вихваляти мерію! Люстрацію всім їм негайно.
Цитувати
 
 
0 #2 Зіновій 17.11.2014 19:12
Автор проти створення комісій?Чи незадоволений ,що його самого не включили в цю комісію?Автор має підстави стверджувати, що пан Надал злодій?Нехай скаже де вкрав.Чи вже нема тієї землі,бо Надал відвіз в Зімбабве і там заховав?Чому не подати в суд?
Цитувати
 
 
+7 #1 Шериф 17.11.2014 17:27
ДАВНО ТРЕБА ГНАТИ В ШИЮ.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...