Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Міському голові Львова Андрію Садовому усміхнулася удача. Він зараз пожинає плоди політичної слави.

По-перше, на відміну від «Громадянської позиції» А.Гриценка, він таки спромігся завести свою партію в Парламент, після успіху на виборах до Київради в травні 2014 року.

По-друге, поразка ВО «Свободи», до якої Садовий має особисту неприязнь через наявні конфлікти в Львівській міській раді, дозволяє Садовому з великим карт-бланшем знову стартувати на вибори мера.


По-третє, Садовий, як реальний власник бренду «Самопоміч», може очікувати значні капіталовкладення в свій як політичний, так і медійний проекти – увага до одного на майбутніх місцевих виборах неминуче притягуватиме увагу і до іншого.

Для Тернополя проект Садового особливо знаковий, адже за його підтримки тернополяни обрали народного депутата Тараса Пастуха.

Тепер цілком логічно, що при сприянні нардепа та маючи хороший електоральний старт, від партії «Самопоміч» може бути реальний претендент на крісло міського голови файного міста. Або Садовий зможе підтримати чужу кандидатуру, щоб, в разі, якщо щось піде не так, мати можливість для маневрування.

Спробуємо проаналізувати, хто з тернопільських політиків зможе розраховувати на прихильність Садового.

Сергій Надал

Сергій Надал дуже хоче. Хоче він Садового вже не вперше і навіть запрошував того до Тернополя, щоб разом протистояти «злочинному режиму». Тоді, правда, ні Садовий, ні Гройсман на заклики Надала не відгукнулися, розкусивши істинні наміри Сергія Віталійовича.

Саме в той період проти пана Надала та його підлеглих було порушено багато кримінальних справ, про які ми неодноразово писали, вважаючи, що вони могли згоріти під час Ночі гніву. Заховатися за спинами мерів інших обласних центрів Сергію Віталійовичу так і не вдалося, тому стосунки з Гройсманом (партія «Блок Петра Порошенка») та Садовим (партія «Самопоміч») в нього не такі теплі, як би хтось міг подумати. Навіть автобуси, які ЛАЗ заборгував місту Тернополю ще за часів Заставного, допомагали «вибивати» львівські братки, з якими Надал знайшов кращий контакт, ніж з Садовим. Тим більше, не треба забувати, що Надал де-факто вважається свободівцем, а Садовий стільки від них натерпівся, що хіба великі гроші змусять його ще раз наступити на «свободівські» граблі.

Про інших, РЕАЛЬНИХ претендентів на посаду мера Тернополя, в наших наступних публікаціях..
 

«Тернопільський тиждень»

 

Коментарі  

 
-5 #1 Зіновій 18.11.2014 20:28
Цікаво,хто ото з різних боків ,періодично,риє під мера і які приховані за цим особисті плани приховує?Можна тільки стверджувати,що воно підленьке та боягузливе...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.