Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Про те, що в Тернополі представники криміналітету хочуть замінити собою громадськість та очолити люстраційні процеси, до недавнього часу говорили лише пошепки. «Тернопільський тиждень» перший, хто написав правду про так званих «громадських активістів», де ми розповіли минуле більшості з них, хоча вони хотіли б його приховати, у статті Особи з кримінальним минулим та колишні міліціонери хочуть підмінити собою люстраторів

Оскільки наша публікація викликала чималий резонанс, сьогодні продовжуємо ближче знайомити читачів з окремими лідерами громадських об’єднань, які так голосно кричать про люстрацію.

ігор таловов, фото, біографія, тернопільський тиждень Ігор Таловов очолює ГО «Всеукраїнський громадський підрозділ по боротьбі з організованою злочинністю та корупцією» у м. Тернополі. Після нашої публікації виявилося, що про нього відомо значно більше.

Про це в сьогоднішній статті.

Почнемо з того, що Ігор Таловов неодноразово судимий (початок кримінальної кар’єри припав ще на період Радянського Союзу – 1987 рік), а не так давно - з кінця 2012 по травень 2013 ще й знаходився в розшуку, як особа, яка переховується від органу досудового розслідування.

Його загальний «стаж» перебування в місцях позбавлення волі мав би становити майже 19 років по 6-ти «ходках», але реально він відбував значно менший термін, звільняючись з різних причин достроково, або підпадаючи під амністію.

Згідно з останнім вироком від 8 травня 2014 року, його засуджено за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту (стаття 309 КК України).

Крім того, пан Таловов «відзначився» шахрайством, крадіжкою, торгівлею наркотиками.

Загалом він поповнив бюджет держави на суму майже 4,2 тис.грн. Але це не гроші, сплачені у вигляді податків. Це банальні штрафи за адміністративні порушення.

Інші адміністративні справи стосувалися керування автомобілем без прав та в стані алкогольного сп’яніння, інші порушення правил дорожнього руху, а також незаконного вилучення паспортів та прийняття їх в заставу.

До речі, лише з травня по вересень 2013 року його затримували працівники міліції 11 (!) разів.

І на завершення – Ігор Таловов не завжди був Ігорем Талововим. В ЗАГСі міста Біла Церква є запис про зміну прізвища на Бурчик, у зв’язку зі вступом в шлюб.

То кого може люструвати чоловік з таким багатим кримінальним минулим? Чи через люстрацію хочуть когось шантажувати? Невже дійсно 90-ті повертаються?

 

 

Коментарі  

 
-1 #4 Громадянин 06.02.2015 03:29
Стаття очорняэ репутацію людини! на видавництво треба подати в суд! як можна писати “зек зі стажем Ігор Таловов.” якщо Ігор покаявся і служить свому народові і Богові! я знаю цю людину. і можу засвідчити хоч перед судом що ця людина дуже багато робить для викорінення кодла корупціонерів та бандитів котрі засіли у владі! це заказна стаття. Ігор мішає багатьом двуликим можновладцям і вони його боятся
Цитувати
 
 
+5 #3 Дубина 21.11.2014 22:08
Це теж не без дозволу міської Ради. Ви молодці.Він не один. 8)
Цитувати
 
 
+5 #2 СЕВАН 21.11.2014 01:42
Дуууже цікаво :-* !!! А хто ж писав цю статтю!? Дуже глубока оперативна інформація...

Все правильно, "люстрацію" потрібно починати з самих громадських діячів, які дійсно хочуть робити, роблять і будуть робити все на благо міста, в якому живуть!!!

Але тільки без наклепу з боку ЗМІ!
Цитувати
 
 
+8 #1 Одін 21.11.2014 01:22
молодці за сміливість, всі б такі були, тримайтеся
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.