Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Центральна виборча комісія 21 листопада зареєструвала народним депутатом України екс-мера Тернополя Романа Заставного. До Верховної Ради його обрано за сприсками партії «Народний фронт».   Як ми повідомляли, впродовж тижня ЦВК також зареєструвала народними  депутати тернопільських обранців Олега Барну, Тараса Юрика, Миколу Люшняка.   Загалом, станом на 21 листопада 2014 року Центральна виборча комісія зареєструвала 313 народних депутатів України, інформують Новини Тернопільщини

Примітка ТТ. Про те, що екс-мер Тернополя і екс-"курячий барон" області (був співвласником відомої птахофабрики у Великих Гаях під Тернополем) Роман Заставний, який після каденції раптом виявився власником елітної нерухомості в центрі Тернопіля, в яких тепер функціонують бари-ресторани "Золотий дукат", "Файне місто", піцерія "Чікаго" та багато інших стане нардепом, спрогнозували та передбачили за два тижні до виборів   в статті Чи стане відомий тернопільський ресторатор народним депутатом?

Ну що тут скажеш - молодець Заставний. Адже програвши кілька виборчих кампаній і витративши на це мільйони гривень, якщо не доларів США, які він, звісно, не "цапцарапнув" у тернополян, будучи мером, він тепер таки "всівся" у затишне крісло нардепа.

Се ляві.

Напевне, заради благополуччя і політичної карєри таких бізнесменів і політиків гинули люди на Майдані і гинуть зараз на війні?

До речі, в ЗМІ жодного разу не було документальної інформації про те, щоб той же Заставний хоча б гривню власну віддав для війська, волонтерів чи добровольців...

 

Коментарі  

 
+6 #3 Любомир 23.11.2014 21:09
згідний зі степаном і ще також про геніїв з мерії щоб не забули які на чолі з надалом продали гектари парків і це тільки верхушка айсберга.
Цитувати
 
 
+2 #2 Степан Іванович 23.11.2014 19:12
Редактор коли ви вже перестанете писати про те чого не знаєте. Заставний не популіст як хлопці зі сволоти , а стільки як він зробив і для того ж АТО то вся сволота стільки не зробила.
А на рахунок АТО і війни загалом то спитайте сволоти чи їм не соромно як мінімум за хлопців українців які гинуть через них через їхні мовні закони і всю іх діяльність у ВР. Садити вже пора сволотівців
Цитувати
 
 
-1 #1 Русский 23.11.2014 09:50
Майдановцы Тернополя а почему вы не устроили майдан своему черту этому Роману Заставному? А? Или только на Крещатике майданить(гадит ь) можете?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.