Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Однією з «цікавинок» під час звіту Сергія Надала 25 листопада у «Березолі» сміло можна назвати незрозумілі трансформації, котрі відбулись у поведінці відомого барда, а віднедавна, заступника міського голови – Олександра Смика.

Він належить до тих небагатьох чиновників міської ради, котрі викликають певну повагу та довіру з боку журналістів та громадськості. Ще донедавна про нього можна було сказати: щирий, відкритий, невимушений, об’єктивний, позасистемний.

Пан Олександр якісно закривав напрями роботи міської ради, котрі стосуються культури, і ніколи не відносився до категорії запеклих захисників та адвокатів Сергія Надала.

Однак, за результатами його роботи «діджеєм» на звіті міського голови (хоча в нормальних структурах таку функцію мав би виконувати керівник прес-служби, а не "цілий" заступник - прим.ТТ), можна констатувати, що Олександр Іванович беззаперечний і найвідданіший фаворит шефа.

Чи це «разова робота/халтурка» чи свідомий стратегічний політичний вибір пана Смика ми зможемо побачити з його поведінки у найближчі тижні, пише Погляд

Примітка ТТ. Варто додати, що на піар-виступах Надала Олександр Смик помічений вже давно. Ще у 2010 році коли, кандидат на посаду мера Тернополя вирішив зявитися на публіці у якості письменнника, явивши світові свій на рідкість популістичний "шедевр" "Справедливість. Відповідальність. Порядок", презентацію вів саме пан Смик.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.