Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На чергову сесію міської ради виноситься проект рішення, яким передбачено продати у власність Гладкому Михайлу Петровичу  земельну ділянку (кад. номер … 0054) площею 0,0600га, надану для обслуговування будівлі, адмінбудівлі пункту технічного обслуговування та мийної автомобілів за адресою вул.Микулинецька,25а.

Нагадаємо, пан Гладкий очолює земельну депутатську комісію, є власником ресторану-готелю "Братіслава" і ще кількох десятків бізнес-проетів, в окремих з яких має свою долю, за даними ЗМІ, і поки що міський голова Тернополя.

Вартіть земльної ділянки оцінена в розмірі 144 136,00грн. (Сто сорок чотири тисячі сто тридцять шість гривень 00 коп.), що становить приблизно 1600 дол.США за 1 сотку землі за сьогоднішнім курсом.

Така ціна співмірна з вартістю дачної ділянки, але аж ніяк не землі під комерціну діяльність.

З іншого боку, ситуація, коли близькі до Надала люди відмовляються від оренди і готові платити гроші за викуп земельної ділянки, свідчить про одне – Сергій Надал не має впевненості, що зможе перемогти на наступних виборах і робить все, щоб його оточення не мало ніяких проблем із землею після переобрання міського голови.

Проект № 161   Вносить В.Л.Кібляр
Про продаж земельної ділянки  площею 0,0600га, надану для обслуговування будівлі, адмінбудівлі пункту технічного обслуговування та мийної автомобілів за адресою вул.Микулинецька,25а  ФО-П Гладкому М.П.
Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Гладкого Михайла Петровича, керуючись ст.12,120,128 Земельного кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації , продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада
ВИРІШИЛА:
1.Продати у власність Гладкому Михайлу Петровичу  (ід.номер 20039253911) земельну ділянку (кад. номер 6110100000:11:004:0054) площею 0,0600га, надану для обслуговування будівлі, адмінбудівлі пункту технічного обслуговування та мийної автомобілів за адресою вул.Микулинецька,25а,  на затверджених в пунктах 2,3 цього рішення умовах договору купівлі-продажу.
2.Затвердити ціну продажу земельної ділянки, зазначеної в пункті 1 даного рішення, в розмірі 144 136,00грн. (Сто сорок чотири тисячі сто тридцять шість гривень 00 коп.).
3.Затвердити умови договору купівлі-продажу земельної ділянки, зазначеної в пункті 1 рішення (додаються).
4.Договір оренди землі від 19 травня 2011 року між Тернопільською міською радою та фізичною особою підприємцем Гладким Михайлом Петровичем, зареєстрований у управлінні Держкомзему у м.Тернополі, про що у державному реєстрі земель вчинено запис від 22 червня 20144 року №611010004000327– вважати розірваним за взаємною згодою сторін після проведення державної реєстрації права власності на земельну ділянку.
5.Зобовязати фізичну особу підприємця Гладкого Михайла Петровича в місячний термін провести державну реєстрацію права власності на земельну ділянку.
Міський голова  С.В.Надал

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.